Top Ad unit 728 × 90

Te intrebi ce e de facut in cazul pielii lasate de pe corpul tau, dupa ce ai slabit? Iata solutia ideala...

Publicitate

Un articol de Mihaela

Dupa o cura de slabire drastica, multe persoane se confrunta cu problema pielii lasate pe anumite zone ale corpului. Aceasta este, desigur, o problema de ordin estetic.

Din fericire, iata ca exista cateva trucuri eficiente care va vor ajuta in asemenea situatii!

Te intrebi ce e de facut in cazul pielii lasate de pe corpul tau, dupa ce ai slabit? Iata solutia ideala...

Exercitii

Una dintre modalitatile de a reda fermitatea pielii este aceea care presupune cresterea tonalitatii musculare, prin intermediul exercitiilor cu greutati. Nu uita ca aceasta forma de miscare este benefica corpului si ca va reduce riscul de acumulare a grasimii.

Bea multa apa

Stim cu totii ca pielea are nevoie de apa pentru a-si mentine sanatatea si elasticitatea. Este indicat sa consumi cel putin 2 litri de apa zilnic, ba chiar mai mult in zilele de vara.

Masajul

Masajul zilnic te poate ajuta sa iti dezvolti musculatura. Daca nu stii cum sa actionezi la inceput, poti cere indicatii intr-un salon profesional. Acolo vei gasi specialisti care te pot indruma in ceea ce priveste pasii de urmat pentru a reduce pielea lasata.

Peeling (exfoliere) regulat(a)

Trateaza partea corpului afectata cu o simpla exfoliere, de 3 ori pe zi.

Dieta sanatoasa

Mancarurile care nu sunt bogate in grasimi saturate, zaharul, vitaminele si mineralele te vor ajuta in privinta sanatatii corpului si pielii. Consuma alimente bogate in acizi grasi omega 3, care sunt foarte importanti pentru sanatatea pielii. Aceste alimente vor reduce, deasemenea, inflamatiile pielii.

Te intrebi ce e de facut in cazul pielii lasate de pe corpul tau, dupa ce ai slabit? Iata solutia ideala... Reviewed by Unknown on 5:34 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.