Top Ad unit 728 × 90

Spune adio grasimii abdominale cu 2 linguri din aceasta bautura, consumate zilnic. Ea arde imediat tesutul adipos!! ( reteta)

Publicitate

Un articol de Mihaela

Acest sirop te poate ajuta sa reduci din marimea taliei si sa scapi de retentia de apa din organism. Ingredientele sunt benefice vederii, auzului si memoriei. Hreanul este componentul principal, fiind o planta bogata in vitaminele B1, B6, B2, in fier, magneziu si fosfor.

Hreanul accelereaza functionarea metabolismului, reduce oboseala si stimuleaza dezvoltarea bacteriilor benefice in intestine.


Ingrediente:
  • 125 grame de hrean proaspat
  • 4 lamai
  • 3 linguri de miere
  • 2 lingurite de scortisoara
  • 2 cm de radacina de ghimbir
Preparare:
Amesteca hreanul si ghimbirul in blender. Adauga sucul stors de la lamaii si amesteca-le inca trei minute. Pune mierea si scortisoara si continua sa mixezi pana cand ingredientele capata textura lichida. Siropul trebuie pastrat intr-un borcan din sticla. Consuma cate o lingura de doua ori pe zi, inainte de masa, ori inainte de a face miscare. Se recomanda ca acest tratament sa fie urmat 3 saptamani, dupa care sa existe o pauza de cateva zile.

Nu uita sa apelezi la un specialist inainte de a incepe consumarea acestui elixir.

Spune adio grasimii abdominale cu 2 linguri din aceasta bautura, consumate zilnic. Ea arde imediat tesutul adipos!! ( reteta) Reviewed by Unknown on 5:15 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.