Top Ad unit 728 × 90

Prepara acest repelent excelent din numai 4 ingrediente naturale ca sa scapi definitiv de tantari!


Publicitate

Un articol de Mihaela

Vara este anotimpul distractiei, caldura de afara imbiindu-ne pe toti sa iesim la aer liber si sa petrecem cat mai mult timp in gradina, la picnicuri in padure, la piscina sau in parc. Cum eu sunt un mare sustinator al iesitului la aer, vara nu irosesc nicio ocazie de a prinde putin soare, fie ca las masina in garaj si aleg sa ma plimb putin pe jos sau ca fac putina plaja in gradina atunci cand iau cate o pauza de la lucru. Dar am si un punct slab: detest tantarii si, aparent, si ei ma detesta pe mine, pentru ca odata cu venirea caldurii ma asalteaza efectiv in roiuri! Si, pentru ca sunt circumspect in privinta repelentilor chimici din comert, imi pun toata nadejdea in repelentii naturali, dar acestia sunt mai putin eficienti decat alternativele „de firma”, asa ca testez mereu noi metode naturale ca sa tin tantarii la distanta.

Prepara acest repelent excelent din numai 4 ingrediente naturale ca sa scapi definitiv de tantari!

imagine youtube.com
Ei bine, de curand am dat peste o combinatie de ingrediente naturale care alunga tantarii uimitor de eficient, asa ca am zis ca trebuie neaparat sa va impartasesc metoda si voua. Am cules informatiile dintr-un videoclip care enumera ingredientele necesare si descrie pas cu pas modul de preparare a solutiei anti-tantari, iar dupa ce am testat metoda cateva zile la rand, m-am convins definitiv de eficienta ei. La final va pun si voua la dispozitie videoclipul despre care v-am vorbit; urmariti-l cu atentie si incercati neaparat repelentul natural pe care il recomanda! Merita!

Pe scurt, ca sa prepari solutia repelenta ai nevoie doar de cateva borcane din sticla cu gat larg, cateva lumanarele cu suport metalic si cateva ingrediente naturale usor disponibile precum: lamai coapte, lamai verzi, rozmarin proaspat, ulei esential de lavanda si apa. Mirosul emanat de solutia repelenta este deosebit de placut pentru noi, dar foarte astringent pentru tantari! Urmeaza instructiunile din videoclip, confectioneaza lumanarile repelente si foloseste-le ori de cate ori este nevoie. Vei fi uimit de cat de eficient lucreaza metoda!

Prepara acest repelent excelent din numai 4 ingrediente naturale ca sa scapi definitiv de tantari!
 Reviewed by Unknown on 5:48 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.