Top Ad unit 728 × 90

Consuma aceasta bautura seara, inainte de culcare, ca sa pierzi din surplusul de kilograme! RETETA!

Publicitate

Un articol de Andreea

Mierea a fost folosita inca din vremuri stravechi, datorita abundentei de proprietati pentru sanatate. Ea are beneficii incredibile in ceea ce priveste imbunatatirea sistemului imunitar. Pe de alta parte, scortisoara este grozava deoarece regleaza nivelul colesterolului, imbunatateste circulatia sangelui, ajuta metabolismul si digestia si topeste grasimile mai repede.

Cand aceste doua ingrediente sunt combinate, ele pot fi utile in eliminarea surplusului de kilograme, asa ca alege tu reteta de care ai nevoie!


Mod de preparare:

Pune doua lingurite de pudra de scortisoara in 250 de ml de apa si lasa amestecul sa fiarba, timp de 15 minute. Asteapta sa se raceasca. Apoi, adauga 2 lingurite de miere si amesteca. Consuma acest amestec in fiecare seara, inainte de culcare.

Cu ajutorul acestei bauturi, tesutul adipos se va diminua treptat, in timp ce stomacul si intestinele vor fi curatate.

Proprietatile acestor ingrediente constau in combinare lor, care ajuta inlaturarea bacteriilor si parazitilor intestinali, sprijinind buna functionare a organismului, in general.

Incearca si tu reteta si nu vei regreta!

Pe Andreea Ionescu o poti gasi si pe facebook

Consuma aceasta bautura seara, inainte de culcare, ca sa pierzi din surplusul de kilograme! RETETA! Reviewed by Razvan on 5:00 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.