Top Ad unit 728 × 90

Bea zilnic cate un pahar de lapte de cocos timp de 15 zile ca sa-ti intaresti sistemul imunitar

Publicitate

Un articol de Mihaela

Daca mai demult laptele de cocos era foarte greu de procurat, astazi acesta este disponibil si la noi pe la plafaruri si magazinele naturiste. Curele ocazionale de lapte de cocos fac adevarate minuni pentru sanatate.

Se recomanda sa bei zilnic cel putin un pahar de lapte de cocos timp de 9 zile, dupa care sa iei o pauza scurta si sa repeti cura.

Bea zilnic cate un pahar de lapte de cocos timp de 15 zile ca sa-ti intaresti sistemul imunitar
Este o bautura deosebit de sanatoasa care nu are contraindicatii si nu produce efecte adverse, asa ca, daca doresti, poti sa o consumi si neintrerupt pe perioade mai indelungate de timp. Laptele de cocos are un continut foarte mic de grasimi, asa ca poate fi baut si in cantitati mai mari. Dupa aprox. o saptamana de consum zilnic, corpul intinereste de-a dreptul.

Cercetarile au demonstrat ca laptele de cocos intareste sistemul imunitar, omoara bacteriile si virusurile si reprezinta un aliat de nadejde in tratamentul multor tipuri de infectii. Testeaza bautura si te vei convinge singur de beneficiile ei!

Bea zilnic cate un pahar de lapte de cocos timp de 15 zile ca sa-ti intaresti sistemul imunitar Reviewed by Unknown on 5:18 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.