Top Ad unit 728 × 90

Acest ingredient popular, pe care sigur il ai in dulap, iti va face unghiile sa creasca imediat!

Publicitate

Nicio alta parte a corpului nu este la fel de expusa zilnic, asa cum sunt mainile noastre. De ele se izbesc tot felul de lucruri, se zgarie, degetele sunt lovite, iar pielea devine aspra si uscata din cauza contactului frecvent cu apa. Toate acestea duc, inevitabil, la degradarea unghiilor.

Stresul constant la care sunt supuse unghiile, le slabeste. Unghiile fragile nu sunt atragatoare si pilirea lor poate doar sa ascunda temporar infatisarea lor. Multe femei apeleaza la manechiura artificiala, care insa cauzeaza mai mult rau atunci cand se renunta la ea. In plus, multe persoane isi musca sau isi rod unghiile, iar acest obicei prost are ca efect unghii inegale, inestetice sau chiar durere.

In loc sa iti ascunzi unghiile sau sa cheltui o mica avere pe produse care iti promit unghii perfecte, dar ale caror efecte nu sunt cele asteptate, incearca un tratament simplu, acasa. Este o alternativa naturala de a ajuta unghiile sa creasca. Unghiile tale vor fi mai puternice si mai sanatoase datorita tratamentului, si nu trebuie sa il aplici decat de doua ori pe saptamana.

 Tratamentul pentru unghii este explicat in detaliu pe youtube de catre Ela Gale, in clipul de mai jos, asa ca daca doresti mai multe informatii sau detalii, le poti gasi aici. De asemenea, ea a facut un mini experiment pe mainile ei, pentru a demonstra eficienta metodei DIY, tratand o singura mana, pentru a le putea compara. Rezultatele vorbesc de la sine, iar dupa patru tratamente, diferenta e incredibila.

 Iata ingredientele si instructiunile necesare:

– ½ cana de suc de portocale

– 1 catel de usturoi pisat

– ¼ cana de ulei de masline extra virgin

– farfurie adanca sau castron

1) Amesteca sucul de portocala cu usturoiul in recipient.

2) Inmoaie-ti degetele in amestec si lasa-le asa timp de 10 minute.

3) Clateste degetele si indeparteaza tratamentul.

4) Pune uleiul de masline in recipient.

5) Inmoaie degetele pentru 5 minute.

Tratamentul poate fi aplicat de doua sau de mai multe ori pe saptamana, fiind benefic atat pielii cat si cuticulelor. Este unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poti face acasa pentru a avea maini si unghii puternice, sanatoase si frumoase. Incearca-l, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!


Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Acest ingredient popular, pe care sigur il ai in dulap, iti va face unghiile sa creasca imediat! Reviewed by Unknown on 5:08 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.