Top Ad unit 728 × 90

Un mod natural de a corecta aspectul pleoapelor cazute. Rezultatele sunt uimitoare!

Publicitate

Un articol de Mihaela

Pleoapele cazute sunt o problema estetica greu de corectat prin machiaj. In general, persoanele cu aceasta fizionomie lasa impresia unei varste mai inaintate decat cea reala.

Este normal ca pleoapele sa se lase pe masura ce imbatranim, dar problema poate surveni si in urma leziunilor oculare, nervoase sau a unor boli si afectiuni.

Cel mai bun mod de a corecta problema consta in folosirea mastilor pe baza de oua. Ouale se folosesc in scopuri cosmetice de mii de ani, iar multe dintre produsele cosmetice existente astazi le folosesc si ele pe post de ingredient activ.

Un mod natural de a corecta aspectul pleoapelor cazute. Rezultatele sunt uimitoare!

Aplicate extern, ouale pot reduce vizibilitatea cicatricilor, previn acneea si cearcanele, indeparteaza punctele negre, intaresc, hranesc si regenereaz parul, confera un plus de fermitate pielii sensibile din jurul ochilor si multe altele.

Iata ce ai de facut ca sa corectezi aspectul pleoapelor cazute:

Indeparteaza machiajul, curata-te bine cu apa, apoi asteapta ca pielea sa se usuce complet. Sparge un ou si separa albusul de galbenus, apoi intinde albusul pe pielea pleoapelor folosind un disc de bumbac. Ca sa eviti prelingerea mastii in ochi, se recomanda sa tii ochii inchisi pana ce albusul se usuca. La final, indeparteaza masca de albus cu apa calduta.

Intrucand este vorba de un tratament perfect natural, poti folosi masca in fiecare zi. Efectele devin vizibile dupa doar cateva zile.

In videoclipul alaturat iti punem la dispozitie si o serie de exercitii utile adresate acestei probleme:

Un mod natural de a corecta aspectul pleoapelor cazute. Rezultatele sunt uimitoare! Reviewed by Unknown on 5:55 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.