Top Ad unit 728 × 90

Amesteca turmeric, ghimbir si ulei de cocos, apoi consuma bautura cu o ora inainte de a merge la culcare! Rezultatele vor fi uimitoare dimineata!

Publicitate

Deseori mergem la culcare cu senzatia de balonare sau deranjati la stomac. Acesta este rezultatul consumului de mancaruri grele, iar digestia lenta poate conduce la refluxul acidului, somn intrerupt sau arsuri.

 Oricum, aceasta problema poate fi tratata in mod natural. Amestecul de ulei de cocos, ghimbir si turmeric este extrem de benefic avand in vedere ca trateaza simptomele indigestiei, cum ar fi refluxul acidului si arsurile, imbunatatind digestia.

Amesteca turmeric, ghimbir si ulei de cocos, apoi consuma bautura cu o ora inainte de a merge la culcare! Rezultatele vor fi uimitoare dimineata!
 Ingredientele acestei bauturi creaza beneficii impresionante asupra sanatatii. In acest articol vor fi prezentate separat:

Turmericul are multiple beneficii in vindecare, ca de exemplu:

1. Poate alina durerile artritice, datorita proprietatilor sale antiinflamatorii.

2. Ajuta detoxifierea ficatului, imbunatatind functionarea ficatului, si astfel imbunatateste circulatia bilei.

3. Accelereaza circulatia sanguina si subtiaza sangele ( persoanele care se afla sub medicatie de subtiere a sangelui trebuie sa fie precaute).

4. Vindeca si ajuta tractul digestiv, ajutand chiar la prevenirea ulcerului, datorita proprietatilor antiseptice.

5. Reduce durerea si febra asociate bolii.

6. Este cel mai bun remediu pentru cancer!

7. Turmericul are efecte antiinflamatorii puternice care au abilitatea de a usura problemele asociate tractului digestiv si protejeaza corpul de aparitia ulcerului.

Laptele de cocos este un alt ingredient puternic. El contine o varietate de grasimi sanatoase, oferind efecte antimicrobi, care previn problemele digestive sau ale stomacului, cauzate de bacterii.

Piperul negru este adaugat deoarece sporeste biodisponibilitatea turmericului si absorbtiei de curcumina, care este ingredientul principal din turmeric.

Mierea contine aminoacizi, enzime, minerale si vitamine care accelereaza digestia si alina iritatiile sistemului digestiv.

Reteta

Ingrediente
  • Lapte
  • o lingurita de turmeric
  • o radacina de 2-3cm de ghimbir proaspat maruntit sau o lingurita de pudra de ghimbir
  • un sfert de lingurita de piper negru macinat 
  • 0 lingura de miere organica
Metoda de preparare:

Pune toate ingredientele intr-un castron, cu exceptia mierii. Amesteca-le bine. Apoi toarna amestecul intr-o tigaie si incalzeste-l pana cand incepe sa fiarba incet si sa faca bule. Lasa-l sa fiarba timp de 4-5 minute. Cand totul este gata, adauga mierea si bea-l cat timp este cald.

Dupa cum poti observa, aceasta reteta este foarte simpla si usor de preparat. Este un remediu puternic pentru digestie si cu siguranta va preveni problemele de stomac din timpul noptii.

Este recomandat sa bei remediul cu o ora inainte de a merge la culcare. Te vei trezi revigorat si plin de energie! Vei fi uimit de rezultate! Profita!

Amesteca turmeric, ghimbir si ulei de cocos, apoi consuma bautura cu o ora inainte de a merge la culcare! Rezultatele vor fi uimitoare dimineata! Reviewed by Unknown on 5:48 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.