Top Ad unit 728 × 90

Aceasta dieta te va ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen, solduri, coapse si fese - in doar 14 zile!

Publicitate

Un articol de Mihaela

A trecut mult timp de cand iti doresti sa porti o futa mini, dar surplusul de grasime de pe coapse nu iti permite, ori eziti sa porti tricouri stramte din cauza grasimii de pe burta?

Incearca o dieta care sa tr ajute sa topesti grasimea de pe partile critice ale corpului, in doar doua saptamani. Daca nu esti multumita de linia coapselor tale, sa stii ca nu esti singura. Aceste parti ale corpului sunt zone critice pentru aproape fiecare femeie. Iar adjectivul "critic" nu a fost pus accidental, insa datorita faptului ca si atunci cand esti supusa unei diete riguroase, surplusul de kilograme din aceste parti este greu de indepartat. Nu stim din ce cauza lucrurile se intampla asa. Dar avem solutia prin care sa scapi de aceasta grasime ca sa ai picioare suple, talie subtire si solduri curbate! Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi aceasta dieta, pe care ti-o vom prezenta, alaturi de exercitiile fizice moderate.

Aceasta dieta te va ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen, solduri, coapse si fese - in doar 14 zile!
Dezvoltata de nutritionistul Ann Louise Gittleman, planul de crestere a grasimii, combina pierderea greutatii si detoxifierea intr-o dieta saraca in carbohidrati si calorii. Gittleman, care are studii doctorale in nutritia holistica, a conceput dieta dupa ce a lucart in cadrul Centrului de Longevitate Pritikin, unde a observat ca multe dintre clientele sale au avut un succes minim cu dieta centrului, extrem de saraca in grasimi. 

Tinand cont de faptul ca numeroase substante nocive sunt acumulate de organism, acesta isi reduce puterea de descompunere a grasimii, care este una dintre functiile lui elementare. Exista diverse motive din cauza carora ficatul nu functioneaza asa cum ar trebui, dar printre cele mai comune se numara: consumul de alimente bogate in grasimi nocive, alergiile, secretia excesiva de insulina, probleme cu alcoolul sau drogurile, si, bineinteles, expunerea frecventa la stres. Toate acestea au ca rezultat o masa de grasime corporala si kilograme in plus. Partea pozitiva a acestui plan de dieta consta in faptul ca accelereaza pierderea in greutate, in timp ce controleaza cu succes secretia hormonala. Astfel, dupa aceasta dieta, nu numai ca vei fi mai slaba, ci si mai sanatoasa!

Planul de dieta A - topirea rapida a grasimii

Cea mai buna varianta de a incepe cura pentru detoxifierea ficatului consta in excluderea din regimul alimentar zilnic a produselor daunatoare, si va fi mai mult de atat in primele doua saptamani. Mancarurile interzise includ produsele lactate, cerealele, painea, legumele care contin amidon, mancarurile grase, cofeina, bauturile carbogazoase, alcoolul, indulcitorii artificiali, zaharul, otetul si orice fel de topping pentru mancare. Este permis consumul de oua, carne slaba( vita, pui si curcan), de peste, de legume fara amidon ( broccoli, kale etc), suc de merisoare, iar la gatit se recomanda folosirea exclusiva a uleiului de in.

Chiar daca lista e plina de restrictii, efectul va fi uimitor. In numai doua saptamani acest meniu sarac in calorii te va ajuta sa scapi de kilogramele in exces, sa iti remodelezi trupul si cel mai important, sa scapi de grasimea de pe unele parti critice - talie, coapse si solduri. Cercetarile au aratat ca persoanele care au tinut aceasta dieta au reusit sa scape de celulita, reducand masurile din talie cu 20 de cm!

Planul de dieta B– continua sa slabesti

Daca ai reusit sa treci peste primele doua saptamani, dar nu esti pe deplin multumita de rezultate, exista posibilitatea de a continua dieta. Te poti simti usurata, dar nu relaxata pe deplin. Dieta care urmeaza este mai putin restrictiva, insa tot nu iti permite sa te bucuri de alimentele "pacatoase". Zaharul si alcoolul sunt interzise, insa poti gusta ocazional una sau doua felii de paine neagra, poti consuma cantitati mici de alimente care contin carbohidrati, precum si produse lactate. Esenta acestui meniu consta in a nu amesteca apa si legumele, si in a consuma cel putin o masa bogata in proteine. Exista o regula simpla, iar aceea este sa nu bei apa in timpul mesei! Cu aceasta dieta vei continua sa slabesti, insa nu la fel de repede ca in primele doua saptamani.

Cand vine vorba de a exersa principiul "mai putin este mai bine", acesta se aplica acestei diete. Cata vreme esti dedicata acestui plan de dieta, antrenamentul intensiv nu este recomandat. Activitatea fizica serioasa iti poate pune in pericol sanatatea, iar asta din cauza unei relatii dezechilibrate dintre caloriile acumulate si cele consumate. Fiecare sesiune incepe cu o incalzire de cel putin 5 minute. Apoi, urmeaza sarituri cu coarda ( 5 minute) si o tura de mers rapid, de peste 20 de minute. Si, la final, 5 minute de exercitii de relaxare.

Am mentionat deja ca acest plan de dieta imbunatateste buna functionare a ficatului, astfel incat corpul sa asigure acizi grasi esentiali de buna calitate, proteine si carbohidrati "sanatosi". Cercetarile au aratat ca aceasta dieta accelereaza metabolismul si rezolva problemele legate de insomnie. Si toate acestea in numai doua saptamani, te vor ajuta sa topesti grasimile din partile critice ale corpului si sa scapi de celulita!

PLANUL A- dureaza 2 saptamani

Inainte de micul dejun: un pahar de apa calda cu suc de lamaie

La micul dejun: 2 oua amestecate cu spanac si ceapa; un pahar de suc neindulcit de merisoare;

Gustare 1: 12 bucati mari de grapefruit

Cu 20 minute inainte de pranz: un pahar de suc neindulcit de merisoare

Pranz: 100 g somon asezonat cu lamaie si usturoi; sparanghel gatit, amestecat cu salata verde, broccoli si castraveti, asezonat cu o lingura de ulei de in( care poate fi gasit in magazinele bio).

Gustare 2: 2 cani de suc neindulcit de merisoare

Gustarea de la 16 h: 1 mar

Cu 20 minute inainte de cina: un pahar de suc neindulcit de merisoare

Cina: 100 g de cotlet de vita la cuptor cu putina scortisoara, supa de varza, dovlecei copti cu un catel de usturoi si o lingura de ulei de in

Planul B de dieta– dureaza pana obtii greutatea dorita

Inainte de micul dejun: un pahar de apa calda cu lamaie

Mic dejun: un cocktail de legume stoarse, doua oua amestecate cu 60 g de piept de curcan

Gustare1: 1/2 cana de bucati de pepene, 1/2 cana de branza ricotta

Cu 20 minute inainte de pranz: un pahar de suc neindulcit de merisoare

Pranz: un castron de supa, legume fara paste, 1/2 cana de orez maro, salata de telina si ceapa rosie asezonata cu o lingura de ulei de susan, otet din cidru de mere, ghimbir

Gustare 2: 2 cani de suc neindulcit de merisoare

Gustarea de la16 h: 1 mar, 30 g mozzarella

Cu 20 minute inainte de cina: un pahar de suc neindulcit de merisoara

Cina: 120 g de peste fiert, asezonat cu lamaie, ghimbir si piper, sparanghel gatit, 1 cartof mic fiert, acoperit cu 1/2 lingurita de ulei de in

Aceasta dieta te va ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen, solduri, coapse si fese - in doar 14 zile! Reviewed by Unknown on 5:06 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.