Top Ad unit 728 × 90

STIAI CA ITI POTI MASURA TENSIUNEA ARTERIALA FOLOSIND O BANDA DE MASURA SI UN INEL? IATA CUM!

Publicitate

Un articol de Petrut

Masurarea zilnica a tensiunii arteriale trebuie sa devina un obicei pentru multi dintre noi, in special cei care sufera de boli care determina modificari bruste ale tensiunii. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa cari dupa tine un aparat de masurare a tensiunii peste tot pe unde mergi si nici ca trebuie sa fugi imediat la medic ori de cate ori cand tensiunea arteriala oscileaza sub sau peste valorile normale.

In continuare iti recomandam o metoda chinezeasca veche de masurare a tensiunii arteriale, care iti permite sa monitorizezi valorile tensiunii oricand si oriunde. Pentru aceasta metoda usor de pus in aplicare ai nevoie de doar 3 lucruri: o panglica de masura, putina sfoara/ata si o verigheta.


Ori de cate ori simti ca tensiunea arteriala se modifica, urmeaza instructiunile de mai jos si masoara-ti tensiunea arteriala, oriunde te-ai afla.

Incepe prin a fixa panglica de masura pe unul din brate mai sus de incheietura mainii. Trage bucata de fir prin inel. Atunci cand misti usor inelul de-a lungul panglicii, acesta va reactiona si isi va modifica pozitia intai in functie de tensiunea diastolica, apoi de tensiunea sistolica.

Urmareste videoclipul de mai jos pentru instructiuni detaliate.

STIAI CA ITI POTI MASURA TENSIUNEA ARTERIALA FOLOSIND O BANDA DE MASURA SI UN INEL? IATA CUM! Reviewed by Unknown on 1:08 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.