Top Ad unit 728 × 90

Maseaza-ti pielea cu aceasta lotiune din magneziu pentru a scapa de durerea musculara sau a picioarelor in cateva ore

Publicitate

Un articol de Andreea

Durerile musculare si articulare sunt afectiuni pe care toata lumea le experimenteaza de-a lungul vietii. Chiar si copiii cu varsta de 3 ani pot fi afectati de ea: 25-40% dintre ei prezinta o crestere a durerilor, mai ales de-a lungul a doua perioade – copilarie timpurie (3-5 ani) si mai tarziu (8-12 ani).

La majoritatea copiilor durerile accentuate se manifesta mai ales la nivelul picioarelor, mai exact la nivelul pulpelor, pe partea frontal a coapselor sau in spatele genunchilor.


Durerile isi fac aparitia mai ales in timpul dupa-amiezii sau seara, inainte de culcare. Intensitatea ei se manifesta individual, insa s-a demonstrat ca poate fi suficient de puternica incat sa trezeasca un copil din somn.

Din fericire, exista o solutie pentru aceasta problema; o reteta pe baza de magneziu, o alifie, mentionata in cadrul a numeroase comunitati homeopate si de medicina alternative, despre care multe persoane au afirmat ca este eficienta cand vine vorba de calmarea durerilor musculare si articulare, in general. 

Reteta pentru lotiune:

Ingrediente

50 de ml de gel de aloe vera

50 de ml de unt de shea

50 de ml de ulei de magneziu

10 ml de acid stearic

10 grame de ceara de albine

50 de ml de ulei infuzat de tataneasa si arnica

Preparare

Pune uleiul infuzat de tataneasa si arnica, ceara de albine si acidul stearic intr-un recipient rezistent la caldura ( cana sau bol). Pune recipientul intr-o tigaie care sa aiba putina apa pe fund si las-o la foc mic, pana cand ceara se topeste.

Opreste focul si amesteca untul de shea pana cand se topeste, apoi ia tigaia de pe aragaz, scoate bolul cu amestecul din tigaie si lasa-l sa se raceasca pana cand face o pojghita deasupra. Cand ambele amestecuri sunt la aproximativ la temperatura corpului, combina-le. 

Adauga compusul de magneziu/aloe in amestecul cu ceara si cu ajutorul unui mixer, amesteca timp de 3-5 minute, pana cand se ingroasa. Lasa-l apoi sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit, depoziteaza-l intr-un recipient care sa nu fie facut din metal ( deoarece se poate rancezi). Cel mai indicat este sa-l pui intr-un recipient de crema, pentru o folosire mai usoara.

Beneficii

Uleiul de magneziu, care este ingredientul principal pentru acest tip de lotiune, se foloseste pentru tratarea durerilor severe. Acestea ( si alte dureri musculare/articulare) sunt cauzate, de obicei, de un deficit de minerale din organism. De exemplu, colagenul, care se conecteaza cu calciul pentru a forma structurile osoase. 

Daca un copil are deficit de magneziu, calciul din oase nu este stabil si poate cauza crampe cunoscute drept dureri acute.

Nu mai sta pe ganduri! Incearca aceasta crema chiar de maine si nu vei regreta!

Pe Andreea Ionescu o poti gasi si pe facebook

Maseaza-ti pielea cu aceasta lotiune din magneziu pentru a scapa de durerea musculara sau a picioarelor in cateva ore Reviewed by Razvan on 5:00 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.