Top Ad unit 728 × 90

Mișcarea de primăvară, optează să fii sănătos!

Publicitate

Primăvara este anotimpul potrivit pentru schimbări, regenerare, noi decizii și începerea activităților pentru tine. Se pare că deciziile pe care le iei în favoarea ta au mai multe șanse să se și îndeplinească când vremea de afară te îndeamnă.

Odată cu trecerea iernii, parcă am vrea să dăm jos și kilogramele în plus datorate dietei din timpul iernii. Primăvara este prilejul ideal pentru a face acest lucru. Acum este ideal să începi să faci mișcare.




Haideți să profităm de avântul pe care ni-l oferă acest anotimp și să începem să facem mai multă mișcare. Urmează acești pași și îți garantăm că te vei simți mult mai bine, în pielea ta!

Bea apa din belsug!

Însă fă acest lucru cu 30 de minute înainte să începi să faci sport, după care ia câte o gură de apă la fiecare 15 minute.

Ai grijă la ritm!

Nu exagera cu intensitatea exercițiilor din prima. Poți începe cu plimbări scurte, apoi, treptat să le crești durata și intensitatea, până când ajungi să alergi.

Poartă haine adecvate!

Îmbracă-te lejer, poți opta pentru un trening sau poate o pereche de colanți din bumbac și un tricou, peste care să îți pui un hanorac. Hanoracul poate fi cu ușurință dat jos, atunci când te încălzești.

Repetă procesul

Fă mișcare în fiecare zi, oricât ai fi de obosit sau oricât de puțin timp ai avea, astfel organismul tău nu va mai deveni leneș...

Tu cum te pui în mișcare primăvara aceasta?

Mișcarea de primăvară, optează să fii sănătos! Reviewed by Rid on 6:34 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.