Top Ad unit 728 × 90

Folosirea mărului impotriva celulitei

Publicitate

Un articol de Mihaela Isabela

Celulita este o carcateristică a grăsimii femeii şi este cu atât mai neplăcută cu cât în organism se accentuaează dezechilibrul dintre nivelul de estrogeni şi progesteron.

De cele mai multe ori este descrisă că o "coajă de portocală" ce apare de obicei în zona coapselor, feselor şi a abdomenului.

În evoluţia sa, vasele de sânge pot apărea la nivelul superficial al pielii, iar în stadiile avansate, poţi simţi, la palpare, noduli dureroşi.

mar celulita
Din dorinţa din ce în ce mai mare de a scapă de celulită apelăm la diferite tratamente chimice şi uităm de cele mai multe ori de remediile naturiste care sunt la îndemâna oricui.

Masajul cu mere nu este un remediu natural nou. Este cunoscut faptul că sucul de mere este bogat în vitamina C. Această vitamina stimulează producerea de colagen şi în plus acţionează ca un antioxidant.

Vitamina B conţinută de mere revigorează pielea iar peptidele elimina toxinele din organism.

Unele saloane deja includ această procedură în lista serviciilor oferite împotriva celulitei dar nu cred că este cazul să cheltuiţi o mică avere pentru un masaj pe care îl puteţi face şi la voi acasă.

Pentru un tratament în zona feselor şi a coapselor aveţi nevoie de două mere şi puţină apă fierbinte.

Tăiaţi mărul în două şi turnaţi apă fierbinte peste o jumătate după care frecaţi o porţiune de piele până când nu va mai ieşi suc din măr. Tăiaţi o felie subţire din partea de măr şi repetaţi procedura până când mărul de termină.

După ce aţi terminat masajul clătiţi pielea cu apă călduţă şi aplicaţi o crema hidratantă.

Gradul de celulită va influenţa frecvenţa şi durata masajului, iar rezultatul va depinde doar de efortul şi perseverenţa dumneavoastră.

Folosirea mărului impotriva celulitei Reviewed by Unknown on 5:11 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.