Top Ad unit 728 × 90

De ce se spune gândește pozitiv și te vei insănătoși?

Publicitate

Un articol de Petrut

Intr-adevar iti vei cauza boala daca vei conta pe aparitia ei sau daca vei crede ca ai comis ceva care te va imbolnavi. Nu degeaba se spune ca boala vine chemata.

Probabil ai auzit de atatea ori expresia "nu sta in curent ca racesti" iar afirmatia asta ai contabilizat-o ca pe un fapt. O asemenea acceptare transforma invatarea intr-un sistem de credinta iar data urmatoare, cand vei sta in curent datorita acestei credinte, contezi pe aparitia racelii. Data urmatoare cand stai din nou in curent, iti intaresti corelatia cauza-efect, esti si mai convins ca racesti din nou iar continuarea povestii o stii prea bine.

gandeste pozitiv
Esti constienta ca esti inconjurata tot timpul de bacterii si virusi dar acestia sunt tinuti in sah de sistemul tau imunitar iar mentalul tau poate sa dea frau liber sau la fel de bine poate sa infraneze sistemul imunitar.

Faptul ca mentalul poate sa strice starea corporala a fost acceptata de catre medici in urma cu multe decenii iar acum se apropie ziua in care medicii vor accepta ca tot mentalul este cel care poate sa si imbunatateasca starea corporala.

De la asteptarile cu caracter negativ ne imbolnavim iar asteptarile pozitive ne insanatosesc, ambele fiind la fel de eficiente. Constientizarea rezultatului are de asemenea efect de intarire, la fel ca si formarea imaginii si imaginatia.

Cum lucreaza psihicul

Un barbat merge la un medic si i se face anamneza dupa care medicul ii prescrie un medicament. Barbatul merge la farmacie si isi cumpara medicamentul si il ia odata la 4-6 ore dupa care se insanatoseste.

Adevarul din spatele acestei povesti este ca doctotul nu i-a gasit nimic maladiv barbatului si ca i-a prescris doar tablete de dextroza, dar increderea barbatului in doctor si in acele medicamente prescrise de acesta si-au facut efectul (cunoscut sub numele de efect placebo) si l-au insanatosit. Medicul a prescris un medicament neutru, dar stia ca sarcina de vindecare o va duce psihicul pacientului la bun sfarsit.

Si tu poti sa faci acest lucru punandu-ti psihicul la lucru si sa te vindeci singur.

De ce se spune gândește pozitiv și te vei insănătoși? Reviewed by Unknown on 5:37 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.