Top Ad unit 728 × 90

Ce minuni face această banală legumă?

Publicitate

Un articol de Mihaela Isabela

Datorită conţinutului său bogat în vitamine şi fibre, ceapa, este considerată alimentul-medicament care poate face minuni în organism. Aceasta nu doar că tratează răcelile, bronșitele dar este şi un bun relaxant pentru sistemul nervos.

Specialiştii sunt de părere că ceapa dacă este consumată în stare crudă, în formă de suc sau chiar ceai de frunze uscate este miraculoasă împotriva gripei.

Datorită conţinutului crescut de flavonoide şi sulf nivelul colesterolulului va fi menţinut la liminte normale iar diabetul şi artrita vor fi prevenite.

cum ne poate fi de ajutor ceapa
Consumul regulat de ceapă va preveni şi apariţia bolilor cardiovasculare iar ceaiul de ceapă este eficient împotriva crampelor musculare şi angina pectorală.

Durerile şi inflamțiile gâtului vor fi doar o amintire dacă veţi bea ceai de coji de ceapă.

Dacă ai avut ghinionul să fi muşcat de vre-o insectă tot ce trebuie să faci este să tai o ceapă în două şi să aplici pe muşcătură iar durerea se va calmă în câteva minute.

Mixul preparat din suc de ceapă şi ulei de măsline este foarte eficient împotriva acneei.

Pentru a combate căderea părului şi a reduce mătreaţă tot ce trebuie să faci este să aplici înainte de spălare suc de ceapă şi să îl laşi să acţioneze 20 de minute.

Vergeturile vor fi şi ele o amintire dacă amesteci sucul de la două cepe cu o ligură de glicerină şi aplici compoziţia pe zona afectată.

Scapă cu succes de bătături! Toacă mărunt o ceapă şi amestec-o cu oţet de mere după care las-o la macerat peste noapte. Aplică pe zonele cu probleme.

Ce minuni face această banală legumă? Reviewed by Unknown on 5:41 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.