Top Ad unit 728 × 90

Ai nasul înfundat? Mai jos gasesti 3 metode de a desfunda nasul:

Publicitate

Un articol de Mihaela Isabela

Afecțiunile respiratorii pot să provoace un disconfort foarte mare de aceea tratarea aceastor afecțiuni trebuie făcută cat mai curând posibil.

Unele dintre sfaturi pot să vă mire foarte mult dar asta nu înseamnă că ele nu funcționează.

nas infundat
1. Spălarea nasului cu apă rece

Chiar dacă pare straniu acest lucru vă poate salva nasul înfundat. Pentru a vă prepara acest remediu aveți nevoie de un sfert de linguriță de sare și un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă călduță. Acoperiți o nară și în cealaltă turnați acest amestec după care aplecați-vă în fată pentru a permite surplusului de lichid să se scurgă. Repetați procedura cu cealaltă nară.

2. Băuturi fierbinți 

Pentru a vă desfunda nasul, pentru a ameliora simptomele de răceală și a evita deshidratarea beți băuturi fierbinți. Este recomandat consumul înainte de somn de ceaiuri fierbinți din plante la care puteți adăuga o linguriță de alcool și o linguriță de miere.

3. Inhalații

Tot în cazul în care vă confruntați cu un nas înfundat umpleți un vas cu apă fierbinte in care puneți cateva frunze de mentă și inhalați aburii iar după efectuarea acestei proceduri veți reuși să respirați mai ușor.

În cazul în care ai febră, mai jos găsești o metodă ce este eficientă în scăderea febrei.

Ciorapi umezi - Chiar dacă acest remediu pare straniu, ciorapii umezi pot să ajute la scăderea febrei și la tratarea guturaiului pentru că intensifică circulația sângelui. Pentru a scapă de febră încălziți-vă picioarele în apă caldă apoi înmuiați ciorapii în apă rece și stoarceți-i. Îmbrăcați ciorapii înainte de somn.

Ai nasul înfundat? Mai jos gasesti 3 metode de a desfunda nasul: Reviewed by Unknown on 5:27 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.