Top Ad unit 728 × 90

7 obiceiuri greșite, pe care noi le considerăm corecte!

Publicitate

Un articol de Mihaela Isabela

Cu toții avem obiceiuri, pe care le considerăm sănătoase. Citește acest articol pentru a verifică dacă chiar faci ce trebuie pentru sănătatea ta!

obiceiuri gresite
Iei multivitamine

Trebuie să știi că dacă iei multivitamine sau bioaditivi, nu înseamnă că astfel te ferești de anumite boli sau vei avea mai multă forță de muncă! Un grup de cercetători din America, a ajuns la următoarea concluzie: multivitaminele fac mai mult rău decât bine!

Folosești soluție antibacteriană fără alcool

Gelul antibacterian chiar te ferește de anumite bacterii, însă doar dacă are un conținut mai mare de 60% de alcool. Altfel, soluțiile antibacteriene care nu conțin alcool sau au o cantitate prea mică, nu vor putea îndepărta bacteriile și microbii.

Evită glutamatul monosodic

Cercetătorii demonstrează faptul că glutamatul monosodic, consumat chiar și într-o cantitate de 3 gr, poate duce la apariția simptomelor precum greță, amețeală sau dureri de cap.

Îți cureți organismul cu ajutorul unei diete

Dietele detoxifiante, care încep să fie din ce în ce mai populare, promit să te scape cu rapiditate de toxinele din organism. Oamenii de știință sunt de părere că organismul se poate detoxifia singur și recomandă să mergeți la un consult medical, deoarece toxicitatea din organism se poate datora unei boli renale sau hepatice!

Consumi produse organice

Ai mare grijă, deoarece poți cheltui foarte mulți bani pe produse marcate ca eco sau bio, deși nu diferă cu nimic de cele obișnuite. Optează să cumperi produse de la fermele locale sau de la cunoscuți, dacă vrei să fii sigur că sunt bio.

Refuzi să folosești cuptorul cu microunde

Așa este, cuptorul cu microunde poate distruge proprietățile alimentelor, însă ce te face să crezi că reîncălzirea mâncării în cuptor este o variantă sănătoasă? În cazul anumitor alimente, cuptorul cu microunde este o soluție sănătoasă. De exemplu, acesta poate păstra foarte bine vitamina C.

Consumi doar alimente fără grăsimi

Organismul nostru are nevoie de carbohidrați, proteine și grăsimi sănătoase, pentru a fi sănătos! În plus, alimentele de pe piață, care nu conțin grăsimi, nu sunt chiar atât de sănătoase pe cât crezi tu, deoarece conțin foarte mult zahăr.

Ce spui, tu ai astfel de obiceiuri?

7 obiceiuri greșite, pe care noi le considerăm corecte! Reviewed by Unknown on 5:03 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.