Top Ad unit 728 × 90

5 remedii naturale puternice care te scapa de pneumonie

Publicitate

Un articol de Andreea

Pneumonia este o afectiune inflamatorie a plamanilor care afecteaza in primul rand micile cavitati cu aer cunoscute sub denumirea de alveole. De obicei, este provocata de o infectie cu virusuri sau cu bacterii.

pneumonie remedii naturale
Simptomele tipice includ:

- tuse
- febra si frisoane
- dureri in piept
- dficulultati de respiratie
- durere de cap
- oboseala excesiva
- pierderea poftei de mancare
- confuzie

Pentru a preveni pneumonia cel mai indicat este sa ne vaccinam, dar ce facem in cazul in care am contactat deja afectiunea? Cel mai indicat ar fi sa mergem la doctor dar pana ajungem acolo putem sa incercat cateva din remediile naturale.

Semnite de susan si in

Avem nevoie de o lingura de seminte de susan pe care le fierbem intr-o cana cu apa la care se adauga o lingfura de seminte de in si se continua fierberea. Ceaiul rezultat se strecoara si se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei. Adaugati un varf de cutit de sare si o lingura de miere si consumati acest preparat o data pe zi.

Lamaia 

Lamaia este un excelent remediu natural pentru pneumonie datorita proprietati sale anti-bacteriene. Este bogata in vitaminaC de aceea va reduce temperatura corpului si creste imunitatea. Lamaia se poate consuma in stare cruda sau adaugati zeama peste salate.

Usturoiul

Datorita continutului de alicina, usturoiul este un antibacterian si un antiviral. De asemenea reduce flegma din plamani si ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Se amesteca o lingurita de miere cu una de lamaie si cu o lingurita de suc de usturoi si se se consuma cate o lingurita de 3 ori pe zi.

Miere

O lingura de miere consumata in mod regulat poate sa ajute in tratamentul pneumoniei. Puteti adauga o lingura de miere intr-o cana cu apa si sa beti de 2-3 ori pe zi.

Ceapa

Ceapa consumata in orice forma nu va face altceva decat sa va imbunatateasca starea de sanatate iar siropul de ceapa va stimuleaza imunitatea.

5 remedii naturale puternice care te scapa de pneumonie Reviewed by Unknown on 5:28 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.