Top Ad unit 728 × 90

Vrei să fii fericit? Iată ce ai de făcut:

Publicitate

Un articol de Mihaela Isabela

Cu totii ne dorim sa fim fericiti, iar pentru asta tot ce trebuie sa facem este sa avem grija de sanatatea noastra si sa ne crestem nivelul de serotonina din creier.

Serotonina este un neurotransmitator care ajuta la echilibrarea starii se spirit si a unei gandiri sanatoase in plus se crede despre ea ca inbunatateste starea emotionala,sexuala,apetitul,somnul si memoria.

Producerea de serotonina va fi optimizata daca nivelul stresului va fi redus din activitatile zilnice.

cum putem fi mai fericiti
Este cunoscut faptul ca vitaminele din complexul B juta la eliminarea simptomelor depresive asa ca ai grija sa adaugi in dieta zilnica cant mai multe din aceste vitamine. Doza zilnica recomandata este in jur de 50 to 100 mg. Vitaminele B6 si B12 sunt excelente in imbunatatirea starii de spirit si a stabilitatii.

Doar daca iti vei face timp pentru tine si corpul tau nivelul de serotonina va avea cum sa creasca. Acorda-ti cateva minute pe zi pentru un masaj relaxant,o baie calda cu uleiuri esentiale sau ia-ti o vacanta in care stresul zilnic este aproape inexistent.

O vacanta ideala pentru a te relaxa ar fi undeva unde este mult soare pentru ca razele soarelui declansaza eliberarea sau inmultirea substantelor chimice benefice din organism. Daca iti vei incepe ziua cu 15-20 de minute de expunere la soare cu siguranta vei obsreva o imbunatatire a productivitatii si a fericirii.

Efectele mediatiei pot fi simtite imediat iar pentru a te bucura de efectele ei trebuie sa meditezi cu orele. In jur de 10-15 minte pe zi vor fi de ajuns pentru ca materia cenusie sa creasca iar eliberarea de substante chimice benefice si construirea de noi conexiuni neurale vor ajuta la imbunatatirea starii de spirit si a constientei. Meditatia este obligatorie pentru orice stil de viata orientat catre sanatatea fizica si mentala.

Vrei să fii fericit? Iată ce ai de făcut: Reviewed by Unknown on 5:18 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.