Top Ad unit 728 × 90

Scapă de păduchi cu gaz lampant

Publicitate

 Un articol de Mihaela Isabela

Petrolul sau cum mai este numit popular acest ingredient din adâncurile pământului,„gazul lampant” se obține în urma distilării țițeiului.

Inițial a fost recomandat de Samuel Hahneman, părintele homeopatiei, în tratarea cancerului de piele și a fost ridicat la rangul de remediu terapeutic.

Petrolul dublu rafinat a început să fie intens utilizat în tratarea multor boli începând cu secolul al XX-lea: ciroză hepatică, hepatită cronică, ulcer gastroduodenal, diabet zaharat, parazitoze intestinale, colite, pancreatită, difterie, amigdalită, variolă, boli de piele (scabie), furunculoză și răni.

cum scapam de paduchi

Prin satele românești, petrolul lampant se mai folosește și astăzi ca remediu în combaterea paraziților.

Păduchii nu sunt periculoși și nu răspândesc boli, însă o persoană care are deja păduchi, este extrem de ușor să-i transmită și altei persoane. Mușcăturile lor pot provoca mâncărimi și inflamații la nivelul scalpului, iar scărpinarea persistentă poate duce la iritarea pielii și chiar la infecții în zonele afectate.

Chiar dacă pot părea dezgustători această problemă este foarte des întâlnită la copii de la 3 la 12 ani.

Pentru eliminarea păduchilor este utilizat în tamponări locale, urmate de împachetarea zonei afectate timp de 24 de ore. Datorită faptului că pielea se poate irita sau descuama tamponarile nu se repetă mai des de 48 de ore.

Petrolul face firul de păr mătăsos și gros având un astfel de tratament și un efect întăritor și regenerator, iar mirosul persistent de petrol dispare după două-trei spălări cu șampon.

În cazul paraziților intestinali precum ascarizii și oxiurii se pot elimina prin administrarea unor foarte mici cantități de petrol dimineața, pe stomacul gol. Acest tratament trebuie urmat timp de 7 zile după care se repetă tratamentul cu o pauză de 10 zile.

Datorită faptului că petrolul nu are un gust plăcut cele 20 de picături de petrol pot fi administrate cu zahăr sau miere.

Scapă de păduchi cu gaz lampant Reviewed by Unknown on 5:34 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.