Top Ad unit 728 × 90

Pune acest amestec pe orice cicatrice, pată sau coș de pe față și vei avea un ten de invidiat!

Publicitate

 Un articol de Mihaela Isabela

Una dintre principalele preocupări ale femeii din ziua de azi este să aibă o piele frumoasă și netedă, fără cicatrici.

În loc să folosim o cremă scumpă care poate de cele mai multe ori nu ne ajută cu nimic am putea să încercăm să ne îmbunătățim calitatea pielii cu un amestec natural.

Ingredientul principal al acestei soluții este mierea care va stimula circulația sanguină la nivelul pielii și va îmbunătății elasticitatea țesutului.

amestec pentru ten
Masca facială lupta cu acnee, petele inestetice, decolorarea și cicatricile de pe față poate fi preparată cu ușurință în casă. Iată cum:

INGREDIENTE:
  • 1 linguriță de miere naturală
  • 1 lingură de nucșoară
  • 1 lingurița de suc de lămâie
  • 1 lingură de pudra de scorțișoară
Într-un castron se pun toate ingredientele și se amestecă până când se obține un amestec gros și omogen. În cazul în care aveți o piele mai sensibilă după amestecarea tuturor ingredientelor puteți să mai adăugați o linguriță de miere pentru că aceasta are proprietăți calmante reducând astfel inflamația la nivelul pielii.

Puteți adăuga și argilă albă în amestec sau dacă doriți ca ametecul să fie mai subțire puteți adăuga apă.

Masca se aplică pe întreaga suprafață a feței având grijă să evitați zona ochilor și a gurii iar după aplicare masca se va lăsa să acționeze timp de 10 minute. După ce masca a acționat aceasta se va spăla cu apă călduță după care se aplică o cremă hidratantă.

Aplicarea măștii se va face în mod constant insistând pe locurile afectate, iar în cazul în care simțiți ușoare furnicături acestea sunt din cauză că au un efect benefic asupra tenului. Acest tratament trebuie efectuat în fiecare seară până când veți observa o schimbare în bine a tenului și a pielii dumneavoastră.

Pune acest amestec pe orice cicatrice, pată sau coș de pe față și vei avea un ten de invidiat! Reviewed by Unknown on 5:51 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.