Top Ad unit 728 × 90

Frunze de brusture pentru tratrea reumatismului și bolilor de piele

Publicitate

 Un articol de Mihaela Isabela

Frunza de brusture a fost utilizată de strămoșii noștrii pentru tratarea durerilor cauzate de reumatism, având proprietăți antireumatice și regenerative miraculoase.

Efectele frunzei de brusture aplicată extern sunt nenumărate: antiseptice, antibacteriene, dezinfectante, detoxifiante și cicatrizante.

frunze brusture reumatism boli piele
Cum se prepară tratamentul cu frunze de brusture?

În primul rând trebuie menționat faptul că frunza de brusture nu se aplică niciodată pe pile pentru că poate provoca iritarea pielii așa că sub această se va aplică întotdeauna un strat de tifon.

Frunzele trebuie spălate înainte de a fi aplicate și zdrobite exact ca și cele de la varză după care se stropesc cu spirt medicinal lăsând să se îmbibe bine timp de 10 minute.

Fruza se aplică seară înainte de culcare pe locurile dureroase și se leagă cu o altă bucată de tifon lăsând să acționeze peste noapte.

Acest tratament trebuie efectuat în fiecare seară timp de o săptămână aplicând întotdeauna fruze proaspete. Cel mai des acest tratament se folosește pentru ameliorarea durerilor sciatice sau a celor cauzate de reumatism și spondiloză.

În cazul în care vă confruntați cu dureri de spate sau șale frunzele de brusture se stropesc cu oțet în loc de spirt.

Datorită faptului că brusturele conține o substanță foarte asemănătoare cu penicinlila el este considerat un antibiotic natural folosit pentru bolile de piele datorate infecțiilor sau microbilor. Pentru a trata aceste tipuri de probleme frunzele de brusture se spală și se stropesc cu ulei de eucalipt și se aplică pe zonele cu probleme.

Dacă frunzele sunt fierte în lapte și apoi aplicate pe piele acestea pot grăbi cicatrizarea rănilor.

Frunze de brusture pentru tratrea reumatismului și bolilor de piele Reviewed by Unknown on 5:17 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.