Top Ad unit 728 × 90

Te poți salva din ghearele țigărilor cu un amestec simplu!

Publicitate

Un articol de Petrut

Fumatul este un viciu extrem de periculos si din pacate toti fumatorii sunt constienti de acest aspect. Foarte multe boli se pot dezvolta in urma fumatului: cancer, hipertensiune, infarct, boli cardiace, respiratie urat mirositoare, bronsita cronica, etc.

Persoanele care fumeaza chiar nu reusesc sa renunte la acest viciu, insa trebuie sa iei in calcul ca daca te hotarasti sa renunti la fumat te vei bucura de foarte multe beneficii. In acest articol iti prezentam o bautura miraculoasa, care da timpul in urma si te curata de efectele fumatului! Este simplu de preparat si te vei simtii imediat mai bine!

cum te poti lasa de fumat

The Center for Disease Control (CDC) spune ca peste 16 milioane de oameni sufera de minim o afectiune datorata fumatului.

Persoanele care chiar reusesc se lase de fumat se bucura de foarte multe beneficii: simt gustul mai bine, presiune arteriala revine la normal si asta in doar cateva luni. Cel mai important este ca riscul aparitiei cancerului scade enorm!

Persoanele care se lasa de fumat, raman cu o tuse, datorata reziduurilor din plamani. Asta inseamna ca chiar daca au renuntat la fumat inca sunt supuse riscului.

Reteta pe care urmeaza sa ti-o prezentam reprezinta o adevarata minune pentru plamani!

Ai nevoie de:

- doua linguri turmeric,
- o bucatica mica de ghimbir,
- o ceapa medie,
- o jumatate de ceasca cu miere si
- un litru apa.

Pune apa intr-o cratita si las-o la fiert. Intre timp taie ceapa si curata ghimbirul si adauga-le in apa si lasa totul la fiert pana cand preparatul se injumatateste. Pune apoi lichidul intr-un borcan si lasa la racit. Dupa ce se raceste adauga si mierea. Ia cate 2 linguri in fiecare dimineata, pe stomacul gol, si alte doua in fiecare seara, inainte de culcare. Dupa cateva zile te vei simti mult mai bine.

Aceste ingrediente sunt bine cunoscute pentru puterile lor homeopatice. Turmericul contine o cantitate mare de Omega-3 si este de asemenea un agent ce lupta cu cancerul. Aceleasi functii le are si ceapa, iar ghimbirul indeparteaza mucusul din plamani.

Acum ca ai cea mai buna reteta pentru tratarea plamanilor, renunta imediat la fumat!

Te poți salva din ghearele țigărilor cu un amestec simplu! Reviewed by Unknown on 5:29 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.