Top Ad unit 728 × 90

Povestea emoţionantă a 2 pisicuţe, care şi-au găsit liniştea una lângă cealalalta

Publicitate

Un articol de Mihaela Isabela

Pisicile au prostul obicei de a avea toane şi uneori sunt chiar agresive, însă asta nu înseamnă că nu au şi ele nevoie de afecţiune. 


Pot părea răutăcioase, deşi sunt blânde de cele mai multe ori sau chiar neînfricate, deşi tresar la orice zgomot. Pisicile sunt fascinante şi încă nu cunoaştem cu adevărat pisicile.

pisicute prietene
Kanga Roo / Facebook
Hector a fost găsit în condiţii precare.

"Hector a fost găsit în Stockton, având coada infestată şi astfel a trebuit să fie imputată”, au menţionat stăpânii lui Hector. 


După operaţie, Hector a devenit un motan fericit. 
Procesul de recuperare a fost destul de rapid şi s-a însănătoşit destul de repede. Iniţial, Hector trebuia dat spre adopţie, însă acesta avea alte planuri...

pisicute de nedespartit
Kanga Roo / Facebook
Hector îşi iubea atât de tare nouă familie, mai ales datorită lui Kanga Roo, un alt pisoi salvat de aceşti oameni mărinimoşi. 
Pentru Hector, a fost dragoste la prima vedere. Şi Kanga Roo l-a plăcut. Ea s-a născut cu o boală la lăbuţele din faţă, ducând la paralizia acestora, cu timpul. Însă lui Kanga nici că-i pasă, se descurcă perfect cu lăbuţele din spate. Sare asemeni unui cangur, de aici şi numele.

cele mai bune prietene
Kanga Roo / Facebook
"Noi am vrut să îl dăm spre adopţie, însă el nu a fost de acord!” au spus stăpânii lui Hector. 
Cele două feline şi-au înţeles nevoile şi au fost una pentru cealalalta, din prima zi. 


Kanga Roo şi Hector au o legătură specială. 
Stăpânii lui Hector spun că cei doi sunt în permanentă împreună şi nu i-ar mai putea despărţi vreodată.

Povestea emoţionantă a 2 pisicuţe, care şi-au găsit liniştea una lângă cealalalta Reviewed by Unknown on 5:31 AM Rating: 5

1 comment:

  1. Motaneii astia sunt adorabili.N-am sa inteleg niciodata oamenii reci si indiferenti fata de ac dragalase feline Ce noroc au avut ca au intalnit oameni cu suflet.Le sunt recunoscatoare celor care iubesc animalele si in special lui Dumnezeu cate le-a creat sa ne fie tovarasi de calatorie prin lumea asta.Daca un caine musca nu e el de vina niciodata:ori a fost invatat.ori abandonat si nimeni nu l-a mangaiat sa fie bland. El a invatat pe strada sa se apere. Dar copii strazii cum sunt?Sunt altceva decat cutitasi?🐕🐈🐩🐈

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.