Top Ad unit 728 × 90

Dieta cea mai simplă, eficentă şi ieftină

Publicitate

Un articol de Andreea

Cel mai rostit cuvânt de femeile din întreagă lume este cel mai probabil dietă. Cine nu îşi doreşte să arate bine, să fie suplă şi frumoasă?

Chiar dacă câteodată dietele nu sunt chiar uşor de urmat şi de cele mai multe ori implică consumul de alimente care nu sunt nici uşor de găsit şi nici foarte ieftine, noi va prezentam o dietă ieftină dar şi eficientă. Trebuie să ştiţi că mai scump nu întotdeauna înseamnă şi mai eficient.

o dieta simpla ieftina dar si eficienta
Dieta cu mere, caci despre ea este vorba, este uşor de urmat chiar dacă pare o dietă drastică. Această presupune după cum bine ţi-ai dat seama consumul a cât mai multe mere într-o zi şi puţină brânză cu un conţinut scăzut în grăsimi, iaurt, salate, carne slabă şi apă. Acest regim nu doar că promite să te scape de kilograme dar şi de toxinele din corp.

Meniul dietei cu mere


Prima zi de dietă cu mere este şi cea mai grea zi, deoarece trebuie să consumi doar mere şi apă, niciun alt aliment nefiind astfel din păcate permis. Nu trebuie să consumăm însă mai mult de 2 kilograme pe zi.

A două zi la micul dejun şi la cină se vor consumă doar mere, iar la prânz o salată verde cu zeamă de lămâie, iar la patru ore puţină brânză degresată.

A treia zi dimineaţa trebuie să consumaţi: fulgi de porumb sau de grâu cu felii de mere, stafide şi o lingură de miere, apoi peste 2-3 ore un măr.

La prânz trebuie să consumaţi o salată formată din: cinci frunze de salată cu două mere rase, 50 grame de iaurt degresat, o lingură de ulei de măsline şi o lingură de oţet de mere.

Peste patru ore trebuie să consumaţi 50 grame de brânză nesărată de oaie sau de capra şi un măr , iar seara un măr ras stropit cu zeamă de la o jumătate de lămâie.

A patra zi la micul dejun cereale integrale cu lapte şi un singur măr, apoi peste 2-3 ore un măr. La prânz salată cu legume fierte, excluzând cartofii, însă poţi adaugă ton cu lămâie urmată la patru ore de un pahar de kefir sau iaurt iar seara peste la grătar şi un măr.

A cincea zi şi ultima zi de dietă cu mere poţi să consumi la micul dejun un ou fiert şi un măr, după care la 2-3 ore de o gustare formată dintr-un măr ras cu morcov. La prânz poţi să consumi o salată verde şi o bucăţică de carne la cuptor, după care la patru ore o jumătate de ananas iar seară numai mere până te saturi.

Mare atentie!

După această dietă este de evitat carnea de porc, deoarece este foarte greu de digerat.

Dieta cea mai simplă, eficentă şi ieftină Reviewed by Unknown on 10:48 AM Rating: 5

1 comment:

  1. Nici o salata...dintotdeauna 5 zile numai mere.Usor si rapid.Este excelent.Am facut.o de multe ori! Incercari. Veti avea succes.😀

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.