Top Ad unit 728 × 90

Cum tratăm infecțiile diabetice cu remedii preparate în casă

Publicitate

Un articol de Andreea

Daca suferi de diabet, probabil ca medicul te-a avertizat in legatura cu complicatiile pe care aceasta boala le implica.

WebMD avertizeaza ca afectiunile cronice precum neuropatia si bolile vasculare sunt adesea intalnite odata cu aparitia diabetului, insa acestea nu sunt singurele riscuri! Conform American Family Physician, infectiile diabetice ale picioarelor, sunt principalele cauze ale spitalizarii pacientilor si ale amputarilor. Daca ai diabet, ai un risc de 15-25% sa dezvolti o infectie la picioare.

trateaza infectiile acasa

Iata ce trebuie sa stii, cand vine vorba de tratarea infectiilor diabetice acasa.

1. Aloe vera. Aceasta planta cu proprietati antiinflamatorii poate trata infectiile. Aloe vera se aplica direct pe zona cu probleme si sa bem in acelasi timp suc din aloe vera, pentru ca intregul sistem sa lupte cu infectia.

2. Untul de shea. Hidratarea este cheia catre prevenirea ulcerelor, mai ales in zonele uscate cum sunt talpile picioarelor. Putem folosi untul de shea datorita proprietatilor sale hidratante, antioxidantilor si Vitaminei E.

3. Radacina de rubarba. Remediul din rubarba este foarte eficient deoarece contine compusi antiinflamatori numiti emodini. Daca aplici radacina de rubarba direct pe zona cu probleme poti neutraliza infectia, prevenind complicatiile. Cauta rubarba la plafar sau la piata.

4. Mananca sanatos. Soia si ghimbirul sunt ambele benefice pentru stimularea circulatiei sanguine. Pentru a te asigura ca acesti compusi trateaza infectiile picioarelor, gateste o reteta de somon cu soia si ghimbir.

5. Miere. Un studiu realizat in anul 2009, spune ca aplicarea mierii pe calcaie trateaza ulcerul diabetic. Incepe prin a curata rana, dupa care intinde un strat de miere si inveleste cu un bandaj. Schimba bandajul zilnic, pana cand rana dispare.

6. Uleiul de masline. Conform unui studiu publicat anul trecut in the Journal of Diabetes & Metabolic Disorders, aplicarea uleiului de masline pe infectie, o data pe zi, timp de 4 saptamani, poate trata eficient rana.

Cum tratăm infecțiile diabetice cu remedii preparate în casă Reviewed by Unknown on 5:40 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.