Top Ad unit 728 × 90

Cercetările NASA arată că „hrană soarelui” dă oamenilor puteri supranaturale

Publicitate

Un articol de Mircea Dumitrescu

Hrana soarelui? Nu te îngrijora, nu îţi poate provoca nicio indigestie, aşa că citeşte pentru a afla despre ce este vorba... 


Acest proces este cunoscut şi sub numele de fenomenul HMR, numit după Hira Ratan Manek. Manek este bărbatul pe care Universitatea din Pensilvania l-a studiat, având fonduri din partea NASA, timp de 100 de zile. Poţi să ghiceşti ce s-a întâmplat? A supravieţuit mult timp doar cu lumina şi puţin lapte sau apă. 
Înainte de a închide acest articol, da-mi o şansă, nu este o tâmpenie! 


hrana soarelui
Aceasta este o practică străveche, utilizată în mai multe culturi, pentru a se feri de cancerul de piele. În Hong Kong, femeile cu vârstă cuprinsă între 20 şi 30 de ani foloseau această practică drept substitut al hranei.

Cum funcţionează? 

Trebuie să priveşti spre soare o ora după răsărit şi o ora înainte de apus, când ultravioletele nu sunt puternice şi astfel nu vei avea probleme precum arsurile oculare sau de piele.

Abilităţile supraomeneşti dobândite în urma acestei practici: 


– pierderea apetitului 

– creşterea încrederii în sine

 – soluţionarea rapidă a problemelor 

– vindecare naturală 


Care sunt efectele ‚consumului de soare”?

1-3 luni: glanda pineală sau „cel de-al treile ochi”, împreună cu hipotalamusul se încarcă. Energia se depozitează în celule iar organismul este purificat. Hrana mentală va constă în energie vibrantă şi cunoaştere spirituală.

3-6 luni: 
Acum începe şi corpul să se refacă. Toată paleta de culori a soarelui intră în creier, curăţând ceacrul sănătăţii. Terapeuţii în culoare sunt de părere că anumite boli se datorează lipsei unei anumite culori din organism. Pentru fiecare organ există o anumită culoare a soarelui, de exemplu ficatul are nevoie de verde, inima de galben iar rinichii de roşu.

6-9 luni: 
Acum organismul foloseşte energia pentru a practică lucruri magice. Da, este posibil că mâncarea chiar să nu îţi mai fie de folos şi vei avea nevoie doar de energie solară. După nouă luni toată pofta pentru anumite alimente sau mirosuri dispare. 
Hai să vorbim acum puţin şi despre mersul desculţ pe pământ. Dacă vei face asta zilnic, 45 de minute, timp de 6 zile, vei atinge vârful vieţii. Apoi ai nevoie de 3-4 zile pe săptămâna pentru a menţine aceste abilităţi. 


Abilităţile supraomeneşti ale mersului desculţ:


a) Intelect 

b) Memorie 

c) capacitatea de a naviga 

d) Telepatie 


Cercetările NASA arată că „hrană soarelui” dă oamenilor puteri supranaturale Reviewed by Unknown on 5:21 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.