Top Ad unit 728 × 90

Un truc ingenios pentru repararea zgarieturilor de pe caroseria masinii

Publicitate

Un articol de Petrut

De multe ori, repararea zgarieturilor la service-urile auto este foarte costisitoare, asa ca iata un mijloc eficient si usor de pus in practica de a acoperi aceste defectiuni in propriul garaj. Si nu, nu implica folosirea de hartie abraziva, kit-uri de reparare sau markere cu vopsea.

Un truc ingenios pentru repararea zgarieturilor de pe caroseria masinii
O metoda grozava si foarte ieftina de a acoperi zgarieturile consta in folosirea unui dizolvant fara acetona pentru oja. Dizolvantul pentru oja se numara printre uneltele neasteptate de reparare a defectiunilor mici ale masinii, dar, de fapt, substanta are si multe alte intrebuintari practice in gospodarie, astfel ca nu strica sa o ai la indemana in debara sau in garaj!

Important de retinut este sa nu folosesti decat dizolvant fara acetona, ca sa nu risti sa indepartezi si vopseaua masinii odata cu zgarieturile.

Pentru a prevenii zgarieturile este important sa nu lasi masina murdara, deoarece praful si murdaria favorizeaza aparitia zgarieturilor circulare.

Ca sa eviti zgarierea vopselei la spalarea masinii, se recomanda sa clatesti intai caroseria, iar dupa spalare foloseste ceara auto, deoarece poate preveni zgarierea.

Iar cand preventia da gres, nu uita sa incerci trucul cu dizolvantul fara acetona pentru curatatul ojei.

Un truc ingenios pentru repararea zgarieturilor de pe caroseria masinii Reviewed by Unknown on 5:36 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.