Top Ad unit 728 × 90

Facem duş cu apă caldă sau cu apă rece?

Publicitate

Un articol de Mircea Dumitrescu

În zilele noastre nu cred că işi imaginează cineva viaţa fără a face un duş zilnic. Uneori nu facem duş pentru că suntem murdari ci pentru că ne revigorează.

Unii oameni preferă să facă un duş cald în schimb alţii preferă duşurile reci. Unii preferă să le facă dimineaţă pentru a se înviora iar alţii îşi încheie o zi obositoare cu un duş relaxant.

duşul cu apă rece sau duşul cu apă caldă
Întrebarea pe care probabil v-o puneţi este dacă un duş cu apă rece sau un duş cu apă caldă este mai indicat.

Ei bine, se pare că duşul rece îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare in schimb ce un duş cald vă relaxează muşchii. În timp ce duşul rece te ajută să te trezeşti şi să te energizezi, duşul cald reduce starea de nelinişte relaxându-te şi reduce starea de oboseală.

Apa rece creşte capacitatea de muncă iar apă caldă reduce durerile de cap. Aşa că dacă aveţi o migrenă nu ezitaţi să faceţi un duş cald.

În timp ce un duş rece vă va accelera metabolismul şi vă va ajută să slăbiţi arzând grăsimile, duşul cu apă caldă va reduce inflamaţiile şi va elimina toxinele din corp.

Dacă simţi că nu poţi să dormi poţi să faci un duş cu apă caldă deoarece îţi va alungă insomnia. Dacă un duş cu apă rece îţi va netezi pielea, apa caldă îţi va deschide porii şi îţi va curăţa pielea.Pentru a avea o bună dispoziţie pe intreaza zi faceţi un duş rece.

Acum că am văzut care sunt beneficiile duşului cu apă rece dar şi a duşului cu apă caldă alegerea vă aparţine.

Facem duş cu apă caldă sau cu apă rece? Reviewed by Unknown on 5:32 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.