Top Ad unit 728 × 90

Daca aplici aceasta masca care elimina ridurile vei uita de botox

Publicitate

Un articol de Andreea

In aceasta zi va spun cum sa utilizati ciocolata pentru a preveni imbatranirea prematura a pielii si a da o stralucire frumoasa.

Mai exact vorbim despre cacao bruta, care contine mai mult de 320 de antioxidanti diferiti, care lupta impotriva radicalilor liberi din organism si au rol de a va proteja impotriva infectiilor virale si bacteriene.

masca ce te ajuta sa scapi de riduri si iti tine fata frumoasa
INGREDIENTE

- 1 avocado, piure
- 3 linguri de pudra de cacao
- 2 linguri de miere
- 1 lingurita scortisoara

Cacao ajuta la protejarea colagenului, mierea mentine uleiurile naturale ale pielii, astfel ea devenind elastica si neteda. Avocado previne ridurile si le indeparteaza in mod natural. Manoheptulose, un tip de zahar, care este prezent in acest fruct , stimuleaza productia de colagen iar scortisoara contine un singur ulei esential care este un eficient tonic natural.

MOD DE PREPARARE

Se amesteca ingredientele de mai sus si MASCA rezultata o aplicam pe fata.

Dupa 25 de minute, clateste-ti fata cu apa calduta. Pentru ca aceasta masca sa fie eficienta, se aplica doar de doua ori pe saptamana.

Nu trebuie sa uitati ca pentru a combate ridurile mai trebuie sa introduceti in alimentatia dumneavoastra alimente bogate in vitamine, nutrienti si antioxidanti care previn deteriorarea precoce, ajutand pielea sa arate mai tanara in ciuda trecerea anilor.

Daca doriti sa luptati impotriva ridurilor trebuie sa eliminati obiceiurile nocive, cum ar fi fumatul, deoarece favorizeaza formarea de radicali liberi si afecteaza tonusul si sanatatea pielii noastre.

Corpul si pielea dumneavoastra trebuie sa fie foarte bine hidratate de aceea trebuie sa consumati cel putin 8 pahare de apa pe zi. Hidratarea cu o crema sau o masca este inutila atunci cand acest lucru nu se intampla si in interiorul corpului.

Daca aplici aceasta masca care elimina ridurile vei uita de botox Reviewed by Unknown on 5:26 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.