Top Ad unit 728 × 90

Cele mai bune vitamine care te ajuta sa te ingrasi

Publicitate

Un articol de Mircea Dumitrescu

In timp ce majoritatea oamenilor sunt obsedati de pierdere in greutate, exista si un alt grup care trebuie sa se ocupe de cealalta parte a monedei: cei care doresc sa urce cateva kilograme, fie pentru ca sunt prea slabi, fie vor sa-si creasca mai mult masa musculara.

Cu toate ca mult depinde pe metabolismul fiecarei persoane, este de obicei mai usor sa pierdem in greutate decat sa castigam in greutate , cu toate acestea, este posibil sa se realizeze si acest lucru cu ajutorul dietei si a exercitiului fizic.

daca vrei sa te ingrasi cauta aceste vitamine in alimente
Vitamina A

Este printre cele mai bune vitamine, care se dizolva in grasime inainte de a fi absorbita de catre organism. Ea are un rol vital in regenerarea tesutului muscular si este una dintre vitaminele cele mai utilizate in lumea antrenamentului fizic pentru a construi masa musculara.

Este, de asemenea, un antioxidant si transforma glucoza in glicogen, ceea ce inseamna ca transforma glucoza in corp energetic. Aceasta se gaseste in mod natural in alimente cum ar fi: cartofii dulci, ardeii rosii, legumele verzi, dovleacul, morcovii, salata verde, pepenele galben si caisele uscate.

Vitamina B

Vitaminele care intocmesc grupul B complex sunt esentiale pentru a obtine tonusul muscular, astfel incat utilizarea sa este recomandata pentru cei ce doresc sa castige in greutate.

Vitamina C

Pentru ca este responsabila pentru buna functionare a vaselor din sange, aportul de vitamina C , este important in mentinerea muschilor si oxigenarea in mod corespunzator, ceea ce va avea un impact asupra dezvoltarii si cresterii eficiente in greutate.

Broccoli, goji, grapefruit-ul, portocalele, lamaile, kiwi-ul, capsunile si rosiile sunt bune surse de vitamina C, precum si carne rosie si ouale.

Vitamina D

Anumite niveluri optime de vitamina D sunt asociate cu performanta sporita si rezistenta musculara, care este esentiala pentru formarea fizica. Ea, de asemenea, ajuta la absorbtia de calciu si fosfor in oase si muschi.

Vitamina D se gaseste in cereale si peste. Studii recente indica faptul ca vitamina D care este produsa în organism prin expunere la razele solare ultraviolete s-ar putea sa prelungeasca si sa ridice calitatea vietii.

Vitamina E

Vitamina E joaca un rol fundamental in protejarea membranei celulelor impotriva stresului oxidativ si regenerarea muschilor si a tesuturilor. Se lupta, de asemenea cu enzima CPK, ale caror niveluri ridicate in organism poate indica un risc de infarct miocardic. Uleiul de masline, rapita, porumbul si floarea-soarelui contin aceasta vitamina, precum si avocado, migdalele, maslinele si germenii de grau.

Cele mai bune vitamine care te ajuta sa te ingrasi Reviewed by Unknown on 5:28 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.