Top Ad unit 728 × 90

Ce trebuie sa stim despre superfructul Maqui

Publicitate

Un articol de Mircea Dumitrescu

Venite tocmai din insulele Pacificului de Sud, aceste mici fructe de pădure au efecte miraculoase asupra bunăstării organismului. Internetul vuieşte despre proprietăţile lor benefice pentru inima şi în curele de slăbire, de aceea nu este de mirare că se numeşte superfruct.

beneficiile fructului Maqui
Maqui berry sau Aristotelia chilensis se găsesc în mod natural pe marginea drumurilor, la liziera pădurii sau pe dealuri. Minusculele fructe sunt culese şi comercializate de către indienii Mapuche, populaţie locală din Chile.

Chiar dacă nu toÅ£i suntem obiÅŸnuiÅ£i cu cuvântul ,,antioxidanÅ£i” nu avem idee cât de importanÅ£i sunt pentru a clădi imunitatea organismului nostru. AntioxidanÅ£ii sunt acele celule care ne protejează de radicalii liberi care ne deteriorează celulele ÅŸi le îmbătrâneÅŸte. Acestea slăbesc imunitatea corpului expunându-ne astfel la boli precum atacul de cord sau cancer.

În comparaţie cu un vin roşu, Maqui Berry conţine de 10 ori mai mult polifenoli şi de 100 de ori mai mult antocoianine. Printre calităţile extraordinare a acestor fructe se numără şi prezenţa calciului,fierului ,vitaminei C şi a potasiului.

Articulaţiile şi oasele pot beneficia de proprietăţile antiinflamatorii ale acestui fruct , în plus poate ajuta la stoparea artritei dureroase. În acelaşi timp creşte fluxul de sange ajutând la menţinerea şi îmbunătăţirea sănătăţii cardiovasculare.

Pe lângă toate aceste proprietăţi minunate pe care le deţine Maqui Berry acesta ajută foarte mult şi în curele de slăbire reglând nivelul glucozei din sânge fiind astfel împiedicată formarea de depozite adipoase. Pigmenţii din Maqui Berry pot împiedica dezvoltarea celulelor maligne la nivelul colonului.

Specialiştii ne spun că cel mai bun mod de a consuma aceste fructe sunt în stare proaspătă sau să bem sucul acestora deoarece această parctică are un efect important în secreţia de insulină facilitând astfel echilibrarea glicemiei după mese.

Ce trebuie sa stim despre superfructul Maqui Reviewed by Unknown on 5:30 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.