Top Ad unit 728 × 90

Antidepresive naturale

Publicitate

Un articol de Mircea Dumitrescu

Multi oameni nu doresc sa consume antidepresive deoarece se tem de efectele secundare grave. Cu toate acestea, exista o serie de plante medicinale, care pot ajuta la depasirea acestei tulburari.

Ginkgo biloba

Un studiu realizat in 1993 , pe un grup de pacienti intre 71 si 78 de ani care nu au raspuns bine la medicamentele antidepresive, s-a descoperit o imbunatatire remarcabila prin furnizarea unei doze de 80 de miligrame de extract de ginkgo biloba de trei ori pe zi. Aceasta cercetare a subliniat importanta ginkgo bilobei in combaterea depresiei care rezulta in principal din schimbarile din creier ca urmare a imbatranirii populatiei. Acest extract de ginkgo biloba creste nivelul de serotonina cu 33%, conform studiilor efectuate pe sobolani.

Busuioc

Uleiul esential este utilizat in bai pentru depresie, epuizare nervoasa, oboseala si melancolie. In aromoterapie este utilizat in combinatie cu alte uleiuri esentiale cum ar fi uleiul esential de isop. Puteti manca frunze proaspete in salata.

Damiana

Aceasta este o planta antidepresiva. Se recomanda consumul zilnic de 20 de grame de infuzie de plante medicinale.

Kiwi si citrice

Aceste fructe bogate in vitamina C, pot fi consumate pentru a evita senzatia de oboseala si sentimentul de tristete.

Peste, banane, migdale, arahide, seminte de dovleac si seminte de susan

Acestea contin acizi triptofan si aminoacizi fenilalanina care sunt esentiale pentru creier pentru a produce serotonina, dopamina si emitatoarele care stimuleaza activitatea creierului.

Ciocolata, ovaz, germeni de grau, cereale integrale, fructe de mare, smochine uscate si fructe cu coaja

Aceste alimente contin magneziu, un element esential impotriva depresiei. In cazul in care luati suplimente, acestea nu ar trebui sa fie consumate mai mult de 3 saptamani la rand.

Legume proaspete verzi, leguminoase (linte, mazare, fasole) si nuci

Aceste alimente contin fier , care este esential pentru a elimina simptomele de depresie, deoarece lipsa acestuia se reflecta Óntr - o lipsa de spirit.

Antidepresive naturale Reviewed by Unknown on 5:21 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.