Top Ad unit 728 × 90

Te confrunti cu problema tensiunii ridicate sau cu afectiuni cardiace? Evita aceste 13 alimente, cu orice pret! 

Publicitate

Afectiunile cardiace, precum si numeroase alte boli, sunt lucruri cu care oamenii se confrunta zi de zi. Acestea sunt cauzate de calitatea precara a alimentatiei. Corpul resimte  lipsa hranei necesare, si inceteaza sa functioneze asa cum ar trebui.

Motivul principal, care sta la baza bolilor, este reprezentat de consumul unor cantitati mari de sare. In acest articol va prezentam 13 alimente pe care trebuie sa le evitati, pentru a va mentine sanatosi: 

Te confrunti cu problema tensiunii ridicate sau cu afectiuni cardiace? Evita aceste 13 alimente, cu orice pret!

  1. Sarea de masa: daca vei consuma sare in mod excesiv, vei avea probleme de vedere si circulatorii. Problemele circulatorii conduc la afectiuni cardiace, pun in pericol rinichii si creierul.

  2. Mancarea de tip fast food: consumand acest aliment, iti pui sanatatea in pericol. Toti stim ca nu este buna, dar nu vrem sa recunoastem pericolul la care suntem expusi.

  3. Sucul carbogazos: potrivit numeroaselor studii efectuate, sucul carbogazos si alte produse similare contin cantitati excesive de zaharuri. Aceste bauturi provoaca hipertensiune.

  4. Bauturile spirtoase: mai multe studii au aratat ca alcoolul reduce nivelul de nutrienti din organism.

  5. Carnea rosie: consumand acest tip de carne, vei creste riscul aparitiei bolilor cardiace si a unor disfunctii la nivelul arterelor.

  6. Carnea procesata: numeroase probleme cardiace survin in urma consumului unor produse pe baza de carne precum salamul, carnatii, sunca, crenvurstii si alte produse similare. Pentru a evita hipertensiunea si pentru a avea o inima sanatoasa, stai la distanta de alimentele mai sus mentionate si incearca sa consumi carne care sa nu contina sare, precum carnea de pui, de curcan etc.

  7. Zaharul: consumul zaharului trebuie oprit.

  8. Gogosile: acestea sunt foarte gustoase, insa au multe calorii care sunt nocive pentru organism.

  9. Margarina: este folosita zilnic, la gatit, insa dauneaza sanatatii si poate provoca probleme cardiace.

  10. Supa cu taietei, la conserva: carnea de pui este nociva, mai ales in ciorbe sau supe. Indiferent de faptul ca un astfel de preparat iti e la indemana, evita-l mereu, caci nu e deloc sanatos.

  11. Biscuitii la pachet trec prin diverse procese pana cand ajung asa cum ii vedem pe rafturile magazinelor. Ei contin numeroase substante procesate. Citeste numele ingredientelor, pe eticheta, inainte de a cumpara biscuitii, ca sa te asiguri ca nu contin uleiuri hidrogenate. Nu neglija nici continutul de sare! 

  12. Aperitive de tipul placintelor congelate: o placinta de acest fel contine aproximativ 1300-1400 mg de sare si in jur de 35 g de grasime. Aceste cifre depasesc limita zilnica permisa. Incearca sa nu consumi astfel de produse!\

  13. Pizza: tuturor ne place pizza, insa e extrem de nesanatoasa. Majoritatea ingredientelor folosite pentru a face o pizza sunt de proasta calitate sau chiar expirate.  Nu spun ca nu exista si pizza de calitate, insa o mare parte din ceea ce se gaseste la noi pe piata este extrem de periculoasa pentru organism.
Iti vom prezenta si alte cateva ingrediente care sa te ajute sa echilibrezi nivelul ridicat al colesterolului si sa reglezi problemele cardiace. Iata cateva exemple: fasole, mazare, cereale, ovaz, orez, paste si paine.  Incearca sa mananci cartofi dulci ( piure sau natur), spanac, boabe de lima, banane si portocale ( si suc de portocale), rosii etc.  Consuma condimente precum rozmarinul, oregano, cimbru si salvia.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Te confrunti cu problema tensiunii ridicate sau cu afectiuni cardiace? Evita aceste 13 alimente, cu orice pret!  Reviewed by Unknown on 5:16 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.