Top Ad unit 728 × 90

Simti dureri la nivel articulat si amorteala la nivelul degetelor? Iata ce trebuie sa afli urgent! 

Publicitate

Daca iti simti mainile slabite, daca te dor si daca iti amortesc, ai nimerit exact unde aveai nevoie ca sa afli ce ai de facut. Durerea, tremuratul si lipsa de forta pot fi explicate drept afectiunea numita sindromul de tunel carpian sau STC. Aceasta este rezultatul presiunii unui nerv pe incheietura. Este bine de stiut ca daca nu tratezi si nu acorzi atentie acestei afectiuni, ea poate persista pe perioade mai lungi de timp- saptamani sau chiar luni.  


Simti dureri la nivel articulat si amorteala la nivelul degetelor? Iata ce trebuie sa afli urgent!
Iata cateva metode care te vor ajuta sa alini durerea, furnicaturile sau amorteala. Incearc-o pe fiecare in parte, fii perseverent pentru a evita ca aceasta problema sa te tina la distanta de activitatile tale obisnuite. Desi nu pare periculoasa, in unele situatii poate crea un real disconfort. 

1. Gheata

Ia niste cuburi de gheata si pune-le pe zona dureroasa, pana cand durerea este alinata si inflamatia dispare.

2. Caldura

Daca  metoda cu gheata nu iti este utila, probabil reactionezi mai bine la un stimul cald. Ce trebuie sa faci este sa iti tii mana intr-un recipient cu apa calda, timp de 10-15 minute, inainte de a merge la culcare.

3. Nucile

Pe langa gustul delicios, nucile sunt bogate in acizi grasi omega 3 si au puterea de a reduce inflamatiile, daca sunt consumate zilnic.

A varsat bicarbonat de sodiu pe pat si dupa 30 de minute toata lumea a ramas muta de uimire: cand vei vedea, vei ramane la fel!

Saltelele sunt mediul preferat al mizeriei si bacteriilor. Trebuie sa afli cum sa scapi de acestea in mod rapid si eficient. Noi iti vom arata o metoda.

Nu este suficient sa schimbi asternuturile, avand in vedere transpiratia, fluidele eliminate de organism, mizeria sau praful care trec din cearsafuri in saltele. Iata cum sa iti dezinfectezi salteaua.  


Acest ingredient este nemaipomenit pentru a elimina bacteriile si cu ajutorul aspiratorului vei putea inlatuta praful. Dupa ce ai aplicat bicarbonatul de sodiu pe saltea, poti sa ii dai un miros placut cu ajutorul unui amestec de apa si ulei esential la alegere.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Simti dureri la nivel articulat si amorteala la nivelul degetelor? Iata ce trebuie sa afli urgent!  Reviewed by Unknown on 5:16 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.