Top Ad unit 728 × 90

Semintele „magice” care te ajuta sa previi cancerul!

Publicitate

Cancerul a devenit rapid una dintre cele mai letale boli din lume, curmand milioane de vieti si indurerand nenumarate familii. Aceasta boala fatala este foarte greu de invins chiar si daca este depistata in stadiile incipiente, iar lupta devine si mai acerba cand cancerul este diagnosticat tardiv. Din pacate, de cele mai multe ori cancerul se instaleaza tacit, primele simptome clare manifestandu-se abia atunci cand boala este prea avansata ca sa se mai poata face ceva.

Semintele „magice” care te ajuta sa previi cancerul!
In ultima vreme se vorbeste mult despre diferite tratamente alternative care, potrivit marturiilor, fie previn, fie incetinesc evolutia cancerului, sau chiar vindeca definitiv aceasta boala, dar ele sunt privite cu circumspectie de catre pacienti, care isi pun de regula toata nadejdea in mijloacele terapeutice ale medicinei conventionale. Aceasta reticenta este intretinuta si chiar incurajata de industria medicala, care nu are niciun interes ca oamenii sa adopte solutiile naturiste in detrimentul terapiilor conventionale si al tratamentelor farmaceutice scumpe.

Oamenii de stiinta au descoperit ca semintele de struguri sunt o arma neasteptat de puternica impotriva cancerului, in special datorita concentratiei mari de antioxidanti puternici pe care ii contin.

Cercetatorii din cadrul unei universitati europene de renume au demonstrat prin studii clinice ca semintele de struguri pot induce remisia cancerului in peste 75% din cazurile inregistrate in prezent. Sunt vesti excelente pentru pacienti, care astfel ar beneficia de un tratament nu numai eficient, ci si ieftin si lipsit de efectele adverse destabilizante ale chimioterapiilor. Vestile, insa, nu sunt tocmai reconfortante pentru multi dintre medici!

Efectele uimitoare ale strugurilor se cunosc de mai bine de o mie de ani, inca de pe vremea vechilor egipteni. Cunostintele egiptenilor asupra proprietatilor terapeutice ale strugurilor au fost preluate si duse mai departe apoi de catre vechii greci si, mai tarziu, de catre vindecatorii europeni, care au dezvoltat numeroase remedii naturiste puternice pe baza de struguri sau de seminte de struguri.

Proprietatile anti-cancerigene ale strugurilor se regasesc si in multe alte fructe, doar ca in concentratii mult mai mici. Semintele de struguri se gasesc astazi la orice plafar sub diferite forme, cel mai adesea de capsule sau de extracte. Modul de preparare a remediului anticancerigen din seminte de struguri

Ingrediente si instrumentar:
  • 
1 cana de seminte de struguri

  • 1 recipient din sticla prevazut cu capac
  • 1 mojar
1 prosop de bucatarie curat (sau prosop de hartie)
Preparare:

Daca procuri seminte de struguri deshidratate, se recomanda sa le speli intai bine cu apa de la robinet, dupa care sa le pui la uscat pe un prosop de bucatarie curat sau pe un prosop de hartie. Ideal este sa le tii la soare timp de doua, trei zile. Dupa uscare, macina semintele intr-un mojar, rastoarna-le intr-un recipient din sticla si depoziteaza-le intr-un loc uscat si racoros.

Amesteca pudra cu apa sau suc si bea remediul astfel preparat in doua prize zilnice timp de cel mult trei luni consecutive. Nu se recomanda folosirea neintrerupta a remediului peste aceasta perioada de timp.

Un articol de Mircea Dumitrescu

Semintele „magice” care te ajuta sa previi cancerul! Reviewed by Unknown on 5:31 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.