Top Ad unit 728 × 90

CUM POTI TINE SUB CONTROL TENSIUNEA ARTERIALA CU KIWI – REZULTATELE SUNT UIMITOARE!

Publicitate

Un articol de Petrut

Kiwi-ul este un fruct foarte bogat in nutrienti si cu multe proprietati sanatoase. Mai nou, studiile arata ca acest fruct exotic poate fi de real folos chiar si in gestionarea problemelor de hipertensiune.

Fructele kiwi contin mult potasiu, mineral care neutralizeaza efectul sodiului. Pentru hipertensivi, deficitul de potasiu reprezinta un factor de risc la fel de important precum excesul de sodiu!

CUM POTI TINE SUB CONTROL TENSIUNEA ARTERIALA CU KIWI – REZULTATELE SUNT UIMITOARE!
Potrivit statisticilor emise recent de programul NHANES – Programul national de masurare statistica a gradului de sanatate si a calitatii nutritiei – mai putin de 2% din populatia adulta a SUA intruneste recomandarile minime de 4,700 mg de potasiu pe zi. Potrivit statisticilor, respectarea dozei zilnice adecvate de potasiu reduce cu 30% riscul de accidente vasculare cerebrale! Un amanunt uluitor, si un motiv in plus de a consuma alimente bogate in potasiu precum kiwi.

Continutul mare de potasiu si de fibre alimentare al acestui fruct sprijina inclusiv sanatatea inimii. In plus, aportul optim de potasiu previne pierderea masei musculare, demineralizarea oaselor si aparitia pietrelor renale. Asa ca nu mai sta pe ganduri si introdu in alimentatia zilnica aceste minunate fructe tropicale!

CUM POTI TINE SUB CONTROL TENSIUNEA ARTERIALA CU KIWI – REZULTATELE SUNT UIMITOARE! Reviewed by Unknown on 5:12 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.