Top Ad unit 728 × 90

Acest remediu din bicarbonat de sodiu si ulei de castor poate vindeca chiar si 25 de boli: iata cum sa il folosesti

Publicitate

Acest remediu natural are multiple efecte pozitive asupra sanatatii, iar intrebuintarile sale sunt nelimitate. Medicina holistica recomanda deseori uleiul de castor pentru tratarea bolilor care sunt rezistente, in general, la terapiile traditionale. 

Acest remediu din bicarbonat de sodiu si ulei de castor poate vindeca chiar si 25 de boli: iata cum sa il folosesti
Doctorul William MecGray a descris in detaliu succesul folosirii uleiului de castor in tratarea diferitelor afectiuni:

- Aproape orice alergie va disparea daca in fiecare dimineata consumi 5 picaturi de ulei de castor.

- Ranile, taieturile si zgarieturile se vor vindeca mai repede daca aplici ulei de castor pe ele.

- Daca vrei sa previi aparitia vergeturilor din perioada sarcinii, tot ce trebuie sa faci este sa aplici ulei de castor pe burta, in ultimele doua luni de sarcina.

- Daca te-ai ranit la incheietura, tot ce ai de facut este sa o invelesti cu o compresa cu ulei de castor. Astfel, incheietura se va vindeca mult mai repede.

- Daca observi ca nu mai auzi bine, pune cateva picaturi de ulei de castor in ureche.

- Folosirea uleiului de castor poate vindeca pana si cataracta; ce trebuie sa faci este sa iti pui o picatura de ulei in ochi, in fiecare noapte inainte de culcare.

- Vei observa si disparitia chisturilor pilonidale, daca vei aplica uleiul de castor.

- Petele maronii pot fi usor inlaturate folosind un amestec din ulei de castor si bicarbonat de sodiu.

- Daca te confrunti cu o alergie oculara severa, tot ce ai de facut este sa te freci pe pleoape cu niste ulei de castor, inainte de culcare.

- Alina durerea lombara, masandu-te cu ulei de castor o data pe saptamana.

- Daca te confrunti cu diareea cronica, tot ce trebuie sa faci este sa iti aplici o compresa cu ulei de castor pe zona abdominala.

Poti folosi uleiul de castor si pentru a trata raguseala cronica si nodulii corzilor vocale. Aplica-ti comprese cu ulei de castor pe zonele afectate timp de 3 luni, iar problema iti va fi rezolvata.

- Uleiul de castor poate fi benefic si pentru tratarea tiuitului din urechi, daca este administrat oral, dupa cum urmeaza: 6-8 picaturi zilnic, timp de 4 saptamani.

Hiperactivitatea poate fi tratata prin aplicarea unor comprese cu ulei de castor in zona abdominala.

- Negii vor disparea in numai 4 saptamani daca te dai cu ulei de castor pe zona afectata.

- Depozitele de calciu de pe picioare vor disparea, daca faci zilnic masaj cu ulei de castor.

- Uleiul de castor poate fi folosit si pentru tratarea cancerului de piele. Trebuie sa aplici un amestec de ulei de castor si bicarbonat de sodiu pe piele.

- Vei inceta sa mai sforai in numai doua saptamani, daca te dai cu ulei de castor pe zona abdominala.

- Intepaturile de albine se vor vindeca rapid dupa aplicarea uleiului de castor.

- Parul va creste mai repede daca vei folosi ulei de castor. Trebuie sa masezi scalpul cu ulei timp de 20 de minute, inainte de a te spala pe cap.

- S-a observat ca hepatita se vindeca mai repde, folosind ulei de castor.

- Ciuperca unghiei poate fi usor eliminata prin aplicarea uleiului de castor pe zonele afectate, in fiecare zi.

- Compresele cu ulei de castor pot trata alcoolismul.

- Aplicarea externa regulata a uleiului de castor te poate ajuta sa scapi de alunite.

Compresa cu ulei de castor

Datorita efectului sau puternic asupra circulatiei, uleiul de castor este deseori folosit sub forma de diferite comprese. Ai nevoie de: ulei virgin de castor, tifon curat, o bucata de plastic, o sticla cu apa calda si un prosop. Inainte si dupa folosirea compresei cu ulei de castor, va trebui sa cureti zona cu solutie de bicarbonat de sodiu.

Ca sa prepari remediul, mai intai pune uleiul la incalzit. Apoi inmoaie tifonul in el si pune-l pe zona afectata. Aseaza si bucata de plastic, iar peste ea pune sticla de apa. Ia prosopul si inveleste zona afectata, pastrand compresa timp de minim o ora. In acest timp, stai confortabil si stai linistit.

Remediul poate fi aplicat timp de 40 de zile. Inainte de a-l folosi, asigura-te ca ai suficient ulei. Compresa trebuie sa fie calda inainte de aplicare. Daca uleiul are o culoare ciudata, sau daca mirosul e neplacut, prepara o compresa proaspata.

Nota: Uleiul de castor nu e extras din grasimea vreunui animal, dupa cum sugereaza denumirea, ci e chiar uleiul de ricin, care se obtine din presarea boabelor unei plante (Ricinus Communis)

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Acest remediu din bicarbonat de sodiu si ulei de castor poate vindeca chiar si 25 de boli: iata cum sa il folosesti Reviewed by Unknown on 5:18 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.