Top Ad unit 728 × 90

A reusit sa scape de picioarele uscate si crapate in 10 minute: iata reteta secreta...

Publicitate

Te confrunti cu mancarimea provocata de picioarele uscate? Multe persoane sufera de aceasta afectiune, caci pielea de pe picioare nu are glande care sa secrete uleiuri, facandu-le pe acestea sa se usuce cu usurinta. In acest punct trebuie sa stii ca glandele de transpirat sunt singurele care mentin umiditatea picioarelor. Uneori, chiar si acestea sunt incapabile sa indeplineasca aceasta functie. In astfel de situatii, vei incepe sa resimti mancarime, senzatie de arsura, disconfort.

A reusit sa scape de picioarele uscate si crapate in 10 minute: iata reteta secreta...

Dar nu trebuie sa te sperii. Exista solutii pentru aceasta afectiune, asa ca o poti incerca pe cea care crezi ca ti se potriveste. In acest articol iti vom arata mai multe remedii naturale, care te vor ajuta sa tratezi aceasta afectiune: 

Suc de lamaie

Acidul din lamaie ajuta eliminarea celulelor de piele moarta. Asadar, iti recomandam sa iti inmoi picioarele in suc de lamaie, timp de 10 minute. Dupa aceea, curata pielea moarta.

Ulei de masline

Uleiul de masline are efect de umidificare, asadar este ideal pentru crapaturi si picioare uscate. Pentru a-i amplifica efectul, poti adauga in el cateva picaturi de suc de lamaie sau ulei de lavanda.

Vaselina(crema)

 Maseaza-ti picioarele cu vaselina, si pentru un efect mai bun aplic-o inainte de culcare, apoi pune-ti niste sosete. Vaselina va actiona mai bine. Dimineata, spala-te pe picioare.

Zahar

 Fa un amestec din cantitati egale de ulei de masline si zahar. Cu acesta, maseaza-ti picioarele, iar dupa 10-15 minute, clateste-le cu apa rece.

Miere

Enzimele naturale din miere pot fi benefice pentru recuperarea picioarelor tale. Asadar, ce trebuie sa faci este sa iti bagi picioarele in apa calda, in care sa pui putina miere. Dupa 10-15 minute, acestea se vor inmuia.

Lapte

Laptele este bogat in vitamina A si alti nutrienti care ajuta pielea sa fie sanatoasa si stralucitoare. Laptele contine si acid lactic, care stimuleaza formarea unor noi celule. Asta inseamna ca trebuie sa faci o baie picioarelor, folosind 1 cana de lapte si 5-7 cani de apa calda. Lasa picioarele la inmuiat cateva minute.

Ulei de susan

Uleiul de susan este bogat in vitamina E si contine 3 tipuri de acid; acesta are si proprietati antibacteriale. Asadar, trebuie sa iti tii picioarele in apa calda pentru 10 minute, apoi sa le masezi cu ulei de susan. Este indicat ca metoda sa fie aplicata inainte de culcare.

Turmeric

Chiar daca iti va ingalbeni picioarele, ca remediu, turmericul este foarte util si merita sa fie incercat. Amesteca 3 linguri de pudra de turmeric cu cateva picaturi de ulei de cocos, apoi aplica amestecul pe picioare. Lasa-l sa actioneze pentru 20-30 de minute, apoi clateste cu apa calda si sapun.


Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

A reusit sa scape de picioarele uscate si crapate in 10 minute: iata reteta secreta... Reviewed by Unknown on 5:24 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.