Top Ad unit 728 × 90

10 Exercitii care te vor ajuta sa arzi grasimea abdominala fara sa faci jogging sau sa alergi 

Publicitate

Un articol de Mihaela

Toti cei care isi doresc sa piarda cateva kg si sa isi tonifice corpul, trebuie sa stie ca orele nesfarsite de cardio sau pe banda nu pot sa duca la rezultatele scontate, ci vor ajuta numai la o mica scadere in greutate.

In loc de asta, ar trebui sa incerci un antrenament de rezistenta, pentru a-ti imbunatati anduranta si pentru a arata mai bine atunci cand te dezbraci.

Exercitii care te vor ajuta sa arzi grasimea abdominala fara sa faci jogging sau sa alergi

Intr-un studiu recent au fost examinate efectele exercitiilor de rezistenta asupra metabolismului constrans de boala ficatului gras, non-alcoolic. Cei 53 de pacienti au fost impartiti in 2 grupe: prima a facut flotari si genunflexiuni de 3 ori pe saptamana, timp de 12 saptamani, in timp ce grupul de control nu a facut niciun exercitiu de rezistenta.

Dupa 12 saptamani, efectele au fost comparate. In grupul de exercitiu, persoanele au experimentat o crestere a masei musculare si diminuarea nivelului de fier, insulina sau grasime a ficatului. Astfel, exercitiile de rezistenta au imbunatatit trasaturile sindromului metabolic in cazul afectiunii ficatului gras, nonalcoolic.

Iti prezentam cateva exercitii foarte eficiente, care nu se demodeaza niciodata. Mai mult, pentru a le face nu ai nevoie de echipament special, dar efectele lor vor consta in tonifierea musculara, incetinirea procesului de imbatranire si un aspect fizic irezistibil!

Urmatoarele exercitii sunt cele mai bune 10 exercitii de tonifiere a corpului si metoda ideala de a-ti lucra muschii.

Acestea sunt miscari compuse, ceea ce inseamna ca au ca target mai multe grupe musculare, simultan, dar nu intr-o anumita ordine. Indata ce le vei introduce in programul tau zilnic de miscare, te vor ajuta sa arzi grasimea imediat!

Exercitiile Burpees

Acest exercitii solicita toate grupele musculare, facandu-ti inima sa pompeze sangele. Acest tip de miscare te va ajuta sa arzi mai multa grasime abdominala decat ai reusi cu cateva ore de cardio. De asemenea, poti sa le modifici pentru orice nivel de fitness.

Ridicari la bara

Acest exercitiu extrem de intens iti poate tonifia spatele in mod impresionant. Cu toate acestea, poate fi dificil la inceput, asa ca poti sa practici o alternativa mai simpla inainte de a reusi sa il faci pe acesta.

Genunflexiuni

Genunflexiunile sunt miscari functionale de baza, care te vor ajuta sa iti modelezi picioarele si partea inferioara. Genunflexiunile cu greutati pot fi o provocare destul de mare, iar pentru a le intensifica, foloseste o bara de greutati.

Flotari

Acest exercitiu te va ajuta sa iti intaresti tricepsii, sa iti modelezi umerii si sa iti tonifiezi partea superioara a pieptului. De asemenea, vei observa si imbunatatiri generale ale celorlalte grupe musculare. Flotarile pot fi facute oriunde, putand fi modificate in functie de nivelul tau.

Fandari

 Fandarile au rolul de a da fermitate posteriorului si de a tonifia tendoanele. Daca resimti durere la nivelul genunchilor, le poti inlocui cu exercitiul de facere a podului.

Exercitii spider-crawl

Acest exercitiu iti va imbunatati mobilitatea la nivelul soldurilor si iti va tonifia muschii.

Miscarea Skater

Miscarea in plan lateral este benefica pentru dezvoltarea stabilitatii genunchilor si gleznelor. Pentru a arde cat mai multe calorii, poti incerca sa iti scuturi articulatiile si sa faci cateva sarituri.

Flotari pe coate

Acesta este un exercitiu extrem de eficient, care iti pune tot corpul in miscare, inclusiv abdomenul, putand sa previna sau sa aline durerile de spate. Incearca sa stai in aceasta pozitie timp de un minut.

Coarda

 Sariturile sunt inlocuitorul perfect pentru alergat, caci te vor ajuta sa arzi o tona de calorii si sa iti tonifiezi bratele si picioarele. De asemenea, poti incerca sa faci o saritura "fantoma", in care rasucesti coarda si te prefaci ca sari urmand miscarile aferente.

Ridicari

Miscarea tricepsilor va presupune lucrarea muschilor pana la extrem, asa ca poti obtine un abdomen plat, tonifiat si fara grasime.

Aceste 10 exercitii de top pentru greutate si rezistenta te vor ajuta sa obtii formele la care ai visat mereu! Trebuie doar sa iti dedici 15 minute din zi pentru a arde grasimea si pentru a-ti tonifia corpul.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

10 Exercitii care te vor ajuta sa arzi grasimea abdominala fara sa faci jogging sau sa alergi  Reviewed by Unknown on 11:55 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.