Top Ad unit 728 × 90

Un truc simplu de infrumusetare

Publicitate

Inainte de a incepe acest articol, trebuie sa afli ca sunt cateva lucruri despre miere pe care trebuie sa le stii.

Mai intai, este foarte important sa ai idee cum sa alegi tipul corect de miere. Ceea ce incercam sa iti spunem este ca indiferent de modul in care o folosesti, asigura-te intotdeauna ca vei cumpara miere pe a carei eticheta sa scrie "cruda", "nepasteurizata" sau "nefiltrata".

Un truc simplu de infrumusetare
In acest punct, iti recomandam sa incerci mierea Manuka, care este nemaipomenita. Mai precis, acest tip de miere are un nivel mai ridicat de proprietati antibacteriale. Asta inseamna ca aceasta miere este benefica pentru sanatatea ta. In acest articol iti vom prezenta un truc de infrumusetare cu miere, care sa te ajute sa te demachezi.

O poti folosi dimineata ori seara, sau de fiecare data cand ai nevoie.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

In primul rand, trebuie sa te freci pe degete cu 1/2 lingurita de miere. Daca este necesar, poti adauga cateva picaturi de apa. Apoi, trebuie sa aplici amestecul pe fata, cu grija.

Mai departe, trebuie sa te speli pe fata cu apa calduta si sa astepti sa se usuce. Daca ai timp, pentru a obtine rezultate mai bune, trebuie sa lasi un strat subtire de miere sa actioneze pe ten timp de 10 minute inainte de a te spala. 

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Un truc simplu de infrumusetare Reviewed by Unknown on 5:41 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.