Top Ad unit 728 × 90

Scandal in clinici si spitale izbucnit in urma deciziei de a scoate acest remediu din institutiile medicale!

Publicitate

Un articol de Andreea

Astazi iti prezentam un remediu natural foarte vechi de provenienta germana. Remediul curata arterele, elimina blocajele arteriale si reduce tensiunea arteriala. Singurele ingrediente necesare sunt ghimbir, usturoi si lamaie!


In combinatie, aceste alimente deosebit de sanatoase ofera numeroase efecte terapeutice, printre care si: prevenirea oboselii generalizate si a congestiei arteriale, reducerea colesterolului, curatarea ficatului, prevenirea infectiilor, a gripei si a racelilor, si intarirea imunitatii.

Acest remediu este si un excelent mijloc de preventie a leziunilor cauzate de actiunea radicalilor liberi, si un leac puternic pentru bolile cardiace si circulatorii.

Ingrediente:

- 4 catei de usturoi

- 1 bucata de radacina de ghimbir

- 4 lamai (cu tot cu coaja)

- 4 litri de apa


Instructiuni:


Intai spala lamaile si taie-le cubulete mici, apoi decojeste usturoiul si amesteca cele doua ingrediente in robotul de bucatarie impreuna cu ghimbirul.

Rastoarna apoi amestecul intr-o oala, toarna apa peste el si pune-l la fiert. Cand apa da in clocot, ia vasul de pe foc si pune-l deoparte la racit. Colecteaza lichidul si depoziteaza-l in recipiente din sticla.

Nu-ti face griji in privinta mirosului de usturoi, acesta este neutralizat de lamaie!

Bea o cana din acest remediu in fiecare zi, pe stomacul gol, cu cel putin 2 ore inainte de mesele principale. Agita bine amestecul inainte de fiecare folosire.

Pe Andreea Ionescu o poti gasi si pe facebook

Scandal in clinici si spitale izbucnit in urma deciziei de a scoate acest remediu din institutiile medicale! Reviewed by Razvan on 5:00 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.