Top Ad unit 728 × 90

Acest truc simplu, pe baza de lamaie, te va ajuta sa elimini vergeturile pentru totdeauna! 

Publicitate

Vergeturile sunt probleme comune ale multor persoane, mai ales ale femeilor, dupa sarcina. Ele apar atunci cand tesuturile conjunctive de la nivelul dermei se intind peste limitele normale, din cauza extinderii rapide sau contractiilor pielii.

Acest lucru se poate intampla ca rezultat al unor situatii cum ar fi ingrasarea sau slabirea rapide, simptomele de dupa nastere, consumul indelungat al unor medicamente si altele. Ca rezultat al intinderii pielii, productia de colagen este intrerupta, iar cand fibrele slabite de colagen nu se aseaza asa cum ar trebui, apar vergeturile.


Exista diferite remedii naturale pentru tratrea acestei afectiuni, insa cea mai eficienta este reprezentata de sucul de lamaie. Acesta este bogat in vitamina C, acizi grasi si acid citric, care ajuta exfolierea celulelor de piele moarta, contribuind la vindecarea si eliminarea vergeturilor, precum si a altor semne de pe piele, acnee sau cicatrice. Desi lamaile sunt acide, ele sunt suficient de hidratante pentru piele, fiind si agenti extraordinari de albire a pielii. Ele au proprietati antibacteriale care alina eruptiile pielii. 

Folosirea lamailor pentru a elimina semnele este foarte simpla. Trebuie sa tai o lamaie pe jumatate, apoi sa o freci pe zona afectata. Stoarce sucul incet, astfel incat sa intre in contact cu vergeturile sau cu semnele, iar cu miscari circulare maseaza zona afectata. Lasa-l sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calda. Repeta procedura de doua ori pe zi, timp de o luna, si vei observa ca vergeturile dispar complet. 

De asemenea, poti folosi lamaie combinata cu castravete ( suc in cantitati egale), sau cu ulei de masline, precum si cateva picaturi de suc de lamaie amestecate in miere. 

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Acest truc simplu, pe baza de lamaie, te va ajuta sa elimini vergeturile pentru totdeauna!  Reviewed by Unknown on 5:33 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.