Top Ad unit 728 × 90

A slabit 23 de kilograme in numai 6 saptamani, facand asta in fiecare seara, inainte de culcare

Publicitate

Recent, o noua dieta, numita "Abdomen plat peste noapte" a revolutionat intreaga lume. Este binecunoscut faptul ca exista multe femei care nu au timp pentru un regim alimentar strict si pentru a face miscare. Exista o formula care te va ajuta sa slabesti, in timp ce te odihnesti! Cu siguranta a ajutat o femeie, despre care iti vom vorbi in acest articol. Ea a slabit 23 de kilograme in 6 saptamani, facand acest lucru inainte de a merge la culcare. 


A slabit 23 de kilograme in numai 6 saptamani, facand asta in fiecare seara, inainte de culcare
Totul a inceput cu ajutorul cunoscutului antrenor Andrew Raposo. El a folosit aceasta metoda pe sine insusi, pentru o perioada lunga de timp, insa nu s-a asteptat ca si altii sa o foloseasca. 


Kilograme in minus


Totul s-a schimbat cand sora sa a slabit 23 de kilograme, folosind aceeasi metoda ca el.


Sora lui Andrew s-a confruntat cu probleme de greutate timp de multi ani. A incercat sa slabeasca prin multe metode ( diete si exercitii), insa niciunul nu a functionat.


A considerat ca singurul fel in care putea slabi era sa faca miscare si sa tina cura de slabire, cel putin pentru unii oameni.


Insa dupa ce o femeie ajunge la o anumita varsta, este mai greu sa reuseasca asta. In cazul ei, aceste lucruri au avut efecte negative asupra sanatatii, a inceput sa se simta obosita si a inceput sa sufere de insomnie.

A incercat tot ce se putea incerca, insa tot nu a reusit sa slabeasca din anumite zone ale corpului. Una dintre cele mai problematice parti ale corpului este partea abdominala. Aceasta este, de fapt, cea mai problematica parte a corpului, de unde se poate slabi.

Din cauza grasimii abdominale, ea a dezvoltat chiar si diabet de tip 2. Acesta este unul dintre riscurile majore, care aduc cu sine pericolul unui atac cerebral, atac de cord, cancer si Alzheimer.

Femeilor de peste 40 de ani le este greu sa scape de grasimea abdominala, din cauza schimbarilor hormonale. Acestea apar ca urmare a imbatranirii, facand organismul sa ia in greutate, incetinindu-i metabolismul.

Din disperarea de a slabi, femeile incep sa tina cura de slabire fara sa cunoasca detalii despre programul de dieta pe care il urmeaza. Ni se spune des sa facem exercitii in mod regulat, sa mancam fructe si legume si sa reducem caloriile, pentru a slabi si a ne mentine sanatatea.

In afara de acest aspect, ne confruntam adeseori cu rezultate negative ale unui astfel de program. Acest lucru este consecinta incapacitatii autorilor de a oferi informatii complexe si instructiuni despre programul lor.

Mananca multe fructe si legume


Fructele sunt frecvent tratate cu pesticide si substante toxice, asa ca pot face mai mult rau decat bine, insa pot influenta procesul de slabire in mod negativ.


Consumand mai multe fructe si legume, poti creste nivelul de leptina si cortizon reducand astfel hormonii de ardere a grasimii. Asadar, conform acestui lucru, ai mai putine sanse sa arzi grasimile.

Pe masura ce imbatranesti, cand incepi sa reduci consumul de calorii, corpul pierde din sursele de energie si incetineste metabolismul. Astfel, este greu sa elimini grasimea abdominala.

Antrenamentul cu interval de intensitate ridicata poate creste riscul de a face tensiune, de a dezvolta boli de inima, diabet de tip 2 si atac cerebral.


"Abdomen plat peste noapte" este diferit decat alte programe de slabit, din cauza faptului ca include instructiuni despre cum sa reduci efectele negative.


Amy Raposo, sora lui Andrew, a facut diabet de tip 2 si atac cerebral. Andrew a sfatuit-o sa incerce trucul lui, insa cu cateva schimbari si modificari conform nevoilor sale. 


Ea a reusit sa slabeasca 4 kg in primele 24 ore! Ea nu este un atlet profesionist, asa ca Andrew s-a gandit ca schimbarile pe care le-a facut vor influenta rezultatele. Amy a inclus un exercitiu de 3 minute pe zi, schimbari ale regimului alimentar si a inceput sa foloseasca condimente si ierburi.

Ea a inceput sa consume multe alimente care sa accelereze metabolismul si care sa stimuleze procesul de ardere a caloriilor. Ierburile au ajutat corpul sa reduca toxinele si radicalii liberi.

Dupa o scurta perioada de timp, Amy a reusit sa echilibreze nivelul zaharului din sange si tensiunea. De asemenea, ea a reusit sa slabeasca 23 de kilograme, un rezultat extraordinar! 


Nu ezita sa incerci aceasta metoda extraordinara chiar azi! 


Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

A slabit 23 de kilograme in numai 6 saptamani, facand asta in fiecare seara, inainte de culcare Reviewed by Unknown on 5:36 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.