Top Ad unit 728 × 90

TRANSFORMARE MIRACULOASA DOAR CU BICARBONAT DE SODIU DIZOLVAT IN APA

Publicitate

Bicarbonatul de sodiu este o substanta foarte versatila care permite sute de intrebuintari atat in gospodarie cat si in medicina alternativa. In medicina alternativa, bicarbonatul serveste ca remediu impotriva multor boli si afectiuni, incepand de la racelile comune si culminand cu mult-temutele boli de cancer.

Proprietatile terapeutice ale bicarbonatului transforma aceasta substanta intr-un leac eficient pentru diaree, hiperaciditate stomacala, intoxicatii cu medicamente, acidoza metabolica si ulcer peptic. Bicarbonatul de sodiu poseda un efect antipruritic, mentinand pielea sanatoasa si luminoasa, iar sodiul continut previne hiperkaliemia, pietrele la rinichi si infectiile vezicii urinare.

TRANSFORMARE MIRACULOASA DOAR CU BICARBONAT DE SODIU DIZOLVAT IN APA
Bicarbonatul de sodiu dizolvat in apa poate calma durerile si crampele musculare dupa efort. In plus, poate fi folosit ca leac impotriva micozei unghiilor. Pentru a-l folosi in acest scop, este suficient sa-l amesteci cu apa ca sa obtii o pasta, iar apoi sa-l aplici pe o perie pentru unghii si sa freci bine unghiile afectate.

Poti incerca si acest truc simplu:

Amesteca 3 linguri de bicarbonat de sodiu cu 1 lingurita de sare, cateva picaturi de ulei esential de menta si putina apa, dupa care inmoaie unghiile timp de 20 de minute in solutie ca sa scapi de dureri, usturime si mancarime. Pentru mai multe informatii despre aceasta intrebuintare medicinala, urmareste videoclipul de mai jos!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

TRANSFORMARE MIRACULOASA DOAR CU BICARBONAT DE SODIU DIZOLVAT IN APA Reviewed by Unknown on 5:30 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.