Top Ad unit 728 × 90

Scapa permanent de respiratia neplacuta, cu ajutorul unui simplu ingredient!

Publicitate

Din pacate, adevarul este ca toata lumea se trezeste cu o respiratie deloc proaspata dimineata. Acest lucru se intampla deoarece bacteriile se inmultesc in cavitatea bucala pe parcursul noptii, caci saliva nu mai circula in mod constant ca sa o curete, asa cum se intampla in timpul zilei. Gura este reimprospatata cand dintii sunt periati si curatati. Consumul unor alimente condimentate, precum ceapa, usturoiul si altele, poate avea ca efect o respiratie neplacuta. Din nou, acest scenariu are ca solutie periuta si pasta de dinti, sau guma de mestecat. Insa daca problema este mai mare, iar respiratia neplacuta iti da batai de cap, atunci este necesar sa iei masuri care sa implice mai mult decat periajul sau ata dentara.

Scapa permanent de respiratia neplacuta, cu ajutorul unui simplu ingredient!
In plus, nu toata lumea care are o respiratie neplacuta constientizeza ca exista o problema. Reactiile ciudate ale oamenilor, atunci cand deschizi gura ca sa vorbesti reprezinta indiciul, dar exista si alte metode de a-ti confirma suspiciunea. Modalitatea stiintifica este de a folosi un aparat de masurare pentru respiratia neplacuta, care calculeaza cantitatea de sulfuri din respiratia ta. Expertii afirma ca  metoda de a descoperi daca respiratia ta este neplacuta, este sa iei o bucata de tifon si sa o infasori pe limba. Daca  tifonul se ingalbeneste sau daca are un miros urat, indica practic nivelul ridicat al sulfurilor din corp. Acestea sunt cauza respiratiei neplacute. O alta metoda este sa te lingi pe mana si sa o mirosi dupa 10 minute. Daca exista, sarurile sulfurate vor persista si vor avea miros. A treia varianta este aceea de a-ti curata dintii cu ata dentara si de a mirosi ata. Dar nu te ingrijora, caci noi avem solutia potrivita pentru tine, care nu necesita decat un ingredient: 

Bicarbonatul de sodiu

Da, exact cum ai citit, bicarbonatul de sodiu este ingredientul care te va ajuta sa iti reimprospatezi respiratia in mod natural. Cum functioneaza: acesta neutralizeaza acizii formati sau adunati pe dinti si pe limba. Ai doua optiuni de a folosi bicarbonatul de sodiu pentru a trata respiratia neplacuta. Prima presupune dizolvarea a jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu in apa, urmand ca amestecul sa fie folosit pentru clatirea cavitatii bucale.  Cealalta presupune umezirea periutei de dinti si inmuierea ei in bicarbonat de sodiu, inainte de periere. Daca esti dispus sa incerci vreuna dintre aceste metode, vei observa o reducere considerabila in ceea ce priveste respiratia neplacuta, pe termen lung. Rezultatele te vor uimi, cu siguranta! Speram ca acest articol te-a ajutat si te rugam sa nu uiti sa il impartasesti si pe pagina ta! Multumim!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Scapa permanent de respiratia neplacuta, cu ajutorul unui simplu ingredient! Reviewed by Unknown on 5:33 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.