Top Ad unit 728 × 90

O tanara foloseste masti faciale cu bicarbonat de sodiu de 3 ori pe saptamana, iar rezultatele sunt incredibile

Publicitate

Cearcanele sunt o problema cosmetica foarte detestata atat de femei, dar si de multi barbati. Cercetarile sustin ca principala cauza a aparitiei acestora este somnul insuficient, dar exista numerosi factori favorizanti, printre care alergiile, congestia nazala si predispozitia genetica.

O tanara foloseste masti faciale cu bicarbonat de sodiu de 3 ori pe saptamana, iar rezultatele sunt incredibile
Alti factori declansatori sunt anemiile, eczemele, stresul, privarea de somn, plansul, excesul de sodiu alimentar, fumatul, dormitul in exces, expunerea la soare, mononucleoza si, desigur, imbatranirea. Sunt si cazuri cand aparitia cearcanelor poate indica existenta unui probleme grave de sanatate precum bolile hepatice sau hipertiroidismul.

Pe piata exista mii de produse cosmetice si farmaceutice pentru adresarea acestei probleme, dar, din pacate, produsele de calitate sunt si foarte scumpe. In mod interesant, bicarbonatul de sodiu poate suplini cu brio multe dintre aceste cosmetice.

Bicarbonatul de sodiu a devenit foarte popular astazi in scopuri de infrumusetare, fiind introdus ca ingredient activ la prepararea de multe remedii casnice. Incearca si tu preparatul cosmetic descris in videoclipul de mai jos ca sa reduci vizibilitatea cearcanelor si sa vindeci eruptiile acneice.
Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

O tanara foloseste masti faciale cu bicarbonat de sodiu de 3 ori pe saptamana, iar rezultatele sunt incredibile Reviewed by Unknown on 5:02 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.