Top Ad unit 728 × 90

Consuma zilnic aceasta leguma ca sa sprijini sanatatea ochilor, a ficatului si a colonului!

Publicitate

Este vorba despre sfecla rosie, o leguma nu tocmai pe placul tuturor, dar care reprezinta o sursa importanta de fier, cupru, magneziu, potasiu si toate vitaminele din grupul B. Consumul regulat de sfecla contribuie la imbunatarirea vederii, detoxifiera ficatului si curatarea colonului.

Sfecla rosie are un gust usor dulceag, asa ca poate fi consumata in stare cruda, sau sub forma de salata impreuna cu morcovi si alte legume. O poti si gati, dar cel mai bine este sa o consumi cruda. Iata ce beneficii aduce:

Consuma zilnic aceasta leguma ca sa sprijini sanatatea ochilor, a ficatului si a colonului!
1. Sprijina circulatia: Sfecla contribuie la regenerarea sangelui, incurajand productia de celule rosii si stabilizand circulatia. Consumata in mod frecvent, sfecla vindeca hipertensiunea arteriala.

2. Are efect energizant: Sfecla este excelenta pentru energizarea corpului si recuperarea fizica in perioadele de efort sustinut.

3. Sustine activitatea cerebrala: Sfecla contine multa betaina si mult triptofan, care imbunatatesc performanta cerebrala.

4. Curata ficatul: Betaina continuta de sfecla detoxifiaza ficatul si protejeaza organele interne.

5. Reduce constipatia: Sfecla este o sursa bogata de fibre vegetale, necesare pentru o digestie corecta si reglarea tranzitului intestnal.

6. Sprijina vederea: Sfecla abunda in viatamina A si beta-caroten, substante esentiale pentru sanatatea vederii.

7. Protejeaza sanatatea inimii: Sfecla rosie contine mult potasiu, care previne atacurile de cord.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Consuma zilnic aceasta leguma ca sa sprijini sanatatea ochilor, a ficatului si a colonului! Reviewed by Unknown on 5:10 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.