Top Ad unit 728 × 90

Un preparat grozav pentru intinerirea mainilor!

Publicitate

Este un proces natural si inevitabil care transforma intregul corp. Incep sa apara riduri in jurul ochilor, pielea isi pierde elasticitatea, porii devin mai vizibili si incep sa apara pete pe piele. Primele semne ale imbatranirii se observa pe fata.

Cele mai afectate sunt pielea fetei, pielea gatului si pielea decolteului, dar si mainile tradeaza semne evidente de imbatranire. Fiind cele mai intens utilizate parti ale corpului, se numara printre primele care imbatranesc.

In continuare iti prezentam un preparat si cateva trucuri pentru ingrijirea mainilor si prevenirea imbatranirii premature a acestora.

In primul rand, trebuie sa incerci sa nu mai expui pielea mainilor la microbi periculosi si sa limitezi nevoia de a folosi la curatarea pielii sapunuri agresive. Apoi, este foarte important sa exfoliezi pielea mainilor la intervale regulate de timp.

Iata un scrub excelent in acest sens

Ingrediente:
  • o lingura scortisoara macinata
  • o lingura zahar brun
  • 100 ml ulei de masline
  • o lingurita unt de cocos
Preparare: Amesteca toate ingredientele. Aplica scrub-ul pe maini si maseaza-l usor in piele. Asteapta sa se absoarba bine in piele, dupa care spala-te cu putina apa calda fara sapun. Pielea mainilor va deveni ulterior mult mai moale si mai catifelata, iar ridurile se vor estompa. Efectele sunt grozave!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Un preparat grozav pentru intinerirea mainilor! Reviewed by Unknown on 5:33 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.