Top Ad unit 728 × 90

Test de personalitate: Alege unul dintre ochii ilustrati in imagine ca sa afli ce fel de persoana esti

Publicitate

Un articol de Andreea


Ochii, simbolul puritatii, iti pot dezvalui multe lucruri interesante despre personalitatea ta. Priveste cu atentie imaginile de mai jos si alege desenul ochiului care te atrage cel mai mult, apoi citeste explicatiile:


Tipul 1

Iti place sa te afli mereu in centrul atentiei. In plus, esti o persoana foarte directa si flexibila in gandire. De cele mai multe ori, nu stai prea mult pe ganduri cand trebuie sa-ti asumi riscuri, actionezi cu indrazneala. Totusi, intampini dificultati in exprimarea problemelor personale si destainuirea punctelor tale slabe catre alte persoane.

Tipul 2

Esti o persoana morala si bine-intentionata care cauta mereu sa lase o impresie buna. Esti de parere ca deciziile pe care le iei zi de zi au un efect pozitiv asupra apropiatilor tai.

Tipul 3

Nu te poti detasa de trecut ca sa te poti concentra pe prezent si pe viitor. Rareori le vorbesti cunoscutilor despre evenimentele pe care le-ai trait.

Tipul 4

Ai tendinta de a supraanaliza lucrurile. Te adaptezi insa usor si esti o persoana increzatoare.

Tipul 5

Esti o persoana misterioasa, schimbatoare si imprevizibila. Esti greu de citit si de inteles, nu divulgi lucruri despre tine si nu-ti exprimi opinia decat cu privire la lucrurile de care esti sigur.

Tipul 6

Nu-ti scapa niciodata nimic si ai o memorie de elefant. Uneori reactionezi exagerat la problemele marunte si esti o persoana foarte schimbatoare. Aceeasi oameni care te fac astazi sa te simti bine te pot infuria maine.

Tipul 7

Esti o persoana foarte energica si temperamentala. Fie iubesti, fie urasti pe toata lumea. Uneori, surplusul de energie iti induce stari de neliniste.

Tipul 8

Esti o persoana excentrica. Ai hobby-uri si preocupari neobisnuite, iar oamenii din jur te considera un ciudat. Incalci regulile mereu ca sa abordezi lucrurile in propriul tau mod. Ai o fire extrovertita si nu-ti pasa niciodata de parerea celorlalti. Ti-ai dori ca si ceilalti sa fie la fel de relaxati si de deschisi.

Tipul 9

Esti o persoana foarte sociabila si de cuvant. Depistezi foarte usor prefacutii si te inconjuri numai de persoane veritabile. Mereu cauti sa-i impresionezi pe cei din jur cu inteligenta ta.

Pe Andreea Ionescu o poti gasi si pe facebook

Test de personalitate: Alege unul dintre ochii ilustrati in imagine ca sa afli ce fel de persoana esti Reviewed by Razvan on 5:00 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.